validae Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Apa va umezi permanent ceva acolo și vei avea igrasie, mirosuri nasoale. Poți capta și devia cumva apa aia, dar e doar o cîrpeală....problema rămâne. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Poi apeleaza la vecini de la urmatoru etaj daca tu sai la 2 apeleaza la cel de la 4 si prin teava de 25-30 bagi una care culiseaza usor si il elimini pe cel de la 3 Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 De ce nu incerci sa repari problema? Am vazut videoclipul postat de tine si cred ca se poate rezolva simplu prin schimbarea oringurilor (garniturilor) de la imbinaturi. Te costa cativa lei garniturile si un pic de munca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Dacă ar fi la mine le-as schimba cu tot cu țevi. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Acela este ceva bloc nou? Din ce se vede in video,este Henco si e cu teuri de cea mai proasta calitate . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 1970 și ceva, după cutremur Link spre comentariu
PINTI Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 1970 și ceva, după cutremur Frumos raspuns.........Daca a rezistat la cutremurul din ..."1970 si ceva:" ......si inca mai este pe verticala inseamna ca este un bloc bun, rezistent!. Reparatia se poate face elegant, fara a distruge ghenele sau peretii. Sunt acele mufe rapide care pot fi montate cu minim de efort pe traseele tevilor. Cand vin vecinii din alte tari, nu uitati sa le luati si banii pe cutremur. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Era în construcție în '77, nu stiu când s-a terminat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum