Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elo touchsystems ET1529L-8CWA-1-BG-T-G AutoAdjust

giogu_mihai

Postări Recomandate

Cum spune si titlul topicului, acest monitor cu touch face auto adjust tot timpul.

Am verificat daca butoanele touch (microcontacte) au capatat rezistenta in timp - Nu au capatat - sunt OK.

Am verificat si cu placa cu butoane scoasa - la fel face - auto adjust intr-o veselie.

Am mers pe fir pana la placa digitala (corespondenta butonului Auto/Select) - am deconectat din mufa de pe placa digitala acest fir - la fel face.

Placa digitala este echipata cu un Genesys gm5621-LF, SST25VF010 si 24LC02B.

Apar urmatoarele coduri pe ea:

6832158400P02

PTB-1584

58153430300FC Rev.01

Se poate un dump pentru aceasta sau macar o idee pe unde sa caut.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• giogu_mihai

3

• gabiz_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fiecare buton are traseul lui spre procesor?Ce tensiune ai pe AUTO? ce tensiuni ai pe celelalte?Vreo rezistenta de pull-up in pinul respectiv defecta,devalorizata si pinul ramas in aer poate genera astfel de efect.

Link spre comentariu

Problema pare sa fie dintr-o sursa LM1084-3.3 - care dupa putin timp incepe sa urce tensiunea de iesire de la 3.3V la 3.5V .

Toti condensatorii din sursa si de pe placa digitala au fost schimbati.

Am pus un 1117-3.3 de 1.2A, problema a disparut dar din pacate se incalzeste destul de tare. LM1084 rezista la maxim 5A.

Cu ce as putea inlocui aceasta sursa de 3.3V si 5A ? (in afara de aceeasi piesa)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări