giogu_mihai Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Cum spune si titlul topicului, acest monitor cu touch face auto adjust tot timpul. Am verificat daca butoanele touch (microcontacte) au capatat rezistenta in timp - Nu au capatat - sunt OK. Am verificat si cu placa cu butoane scoasa - la fel face - auto adjust intr-o veselie. Am mers pe fir pana la placa digitala (corespondenta butonului Auto/Select) - am deconectat din mufa de pe placa digitala acest fir - la fel face. Placa digitala este echipata cu un Genesys gm5621-LF, SST25VF010 si 24LC02B. Apar urmatoarele coduri pe ea: 6832158400P02 PTB-1584 58153430300FC Rev.01 Se poate un dump pentru aceasta sau macar o idee pe unde sa caut. Va multumesc! Link spre comentariu
giogu_mihai Postat Septembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Am citit si rescris ambele cip-uri cu continutul citit - aceeasi manifestare. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Fiecare buton are traseul lui spre procesor?Ce tensiune ai pe AUTO? ce tensiuni ai pe celelalte?Vreo rezistenta de pull-up in pinul respectiv defecta,devalorizata si pinul ramas in aer poate genera astfel de efect. Link spre comentariu
giogu_mihai Postat Septembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Problema pare sa fie dintr-o sursa LM1084-3.3 - care dupa putin timp incepe sa urce tensiunea de iesire de la 3.3V la 3.5V . Toti condensatorii din sursa si de pe placa digitala au fost schimbati. Am pus un 1117-3.3 de 1.2A, problema a disparut dar din pacate se incalzeste destul de tare. LM1084 rezista la maxim 5A. Cu ce as putea inlocui aceasta sursa de 3.3V si 5A ? (in afara de aceeasi piesa) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum