andiy Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Ideea e ca masina de spalat (Whirpool) vine dotata cu un furtun ceva mai mare de 1 m, insa eu am nevoie de unul mai lung ca sa ma pot lega la sursa de apa. So, exista furtunuri de alimentare (cu sita la interior, similar originalului) de cumparat? Ou?Merci. Link spre comentariu
draku Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 da, existapana la 3m lungime am vazut eu si gasesti la magazinele de electrocasnice Link spre comentariu
gaby Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Gasesti la Romstal si sint de calitate. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 17, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2007 :oky: Multam de informatie. Link spre comentariu
m.nyck Postat Aprilie 25, 2007 Partajează Postat Aprilie 25, 2007 Nu trebuie sa schimbi furtunul cu totul exista prelungitoare care se mufeaza in furtunul masinii.Le gasesti la orice magazin de profil. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 26, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2007 Nu trebuie sa schimbi furtunul cu totul exista prelungitoare care se mufeaza in furtunul masinii.Le gasesti la orice magazin de profil.Am gasit. La un market de bricolaj :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum