Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ivory 1 pal

Postări Recomandate

Am acest tv cu sasiu tv2k,proprietarul a intrat in service menu si l-a facut varza,am reusit sa ii refac setarile dar a mai ramas sunetul in sensul ca nu am sunet pe norma bg chiar daca din meniu este setat corect.As vrea sa-mi spuna cineva la ce optiune este norma de sunet si ce valoare trebuie sa fieMultumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• ionbel1

7

• dan-a2

1

• ionel sm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sau n-aveti programator sau nu ati scris memorii niciodata.Nu e greu deloc.

Da,asa e,pentru mine unul e mult,mult mai usor sa dau capacul jos de la tv-u si sa-i rescriu memoria...de cat sa intru in sm....sa-i fac reglajele . Dupa ce e facut varza de alti acest sm....al tv-ului. 

Dar daca avem acest programator,atunci nu prea avem cum sa facem asta..doar sa mergem la un prieten electronist care are acest programator...si sa-l rugam sa ne scrie si noua doua memorii..cu softum acela pe care avem nevoie.

Link spre comentariu

Am acest tv ivory1cu sasiu tv2k,proprietarul a intrat in service menu si l-a facut varza,am reusit sa ii refac setarile dar a mai ramas sunetul in sensul ca nu am sunet pe norma bg chiar daca din meniu este setat corect.As vrea sa-mi spuna cineva la ce optiune este norma de sunet si ce valoare trebuie sa fieMultumesc.

Aaaa,si apropo,tv-ul este Ivory 21 pal si nu ivory1 pal,nuuu ?? Eu cred ca ati gresit dvs...nu prea a-si cred ca exista si ivory1 pal. :scarpin

O zi buna va doresc !!! Astept vesti bune de la dvs !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Am programator si am programat memorii, cele doua dumpuri nu merg niciunul,cu amindoua nu am rastru,daca maresc ug2 apare rastru cu linii de intoarcere si nu vede telecomanda.

Atunci daca se poate sa ne spuneti si noua procesorul exact din tv-u dvs .

Dar totusi mai incercati si cu acest dump.

Astept vesti bune !!!

ivory 21pal.rar

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Scuze Domnul Iordache,toate binurile sunt bune,aveam imaginea mare pe verticala si nu se vedea OSD-ul;acum am o alta problema si anume,cu toate dumpurile atunci cind intru in menu imi apar tot felul de litere pe ecran,nu se intelege mai nimic in meniul de imagine apare scris colour, ma rog,tot felul de hieroglife.Procesorul este ST92195C7B1/MBF.Multumesc.

Link spre comentariu

acum am o alta problema si anume,cu toate dumpurile atunci cind intru in menu imi apar tot felul de litere pe ecran,nu se intelege mai nimic in meniul de imagine apare scris colour, ma rog,tot felul de hieroglife.

Eu a-si zice sa puneti o poza cu defectul tv-ului ca sa vedem mai clar despre ce este vorba. :reytre

Link spre comentariu

Dar cu toate dumpurile face asa... ???? Eu unul cred ca e setat in alta limba ...Dar totusi vreau sa stiu daca ati incercat cu toate dumpurile...

Astept raspuns !!!

Link spre comentariu

Cu toate dumpurile face la fel;in ce priveste faptul ca ar fi setat in alta limba nu cred si nici nu pot intra la setari pentru ca pur si simplu nu poti citi aproape nimic din ce apare in meniu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări