Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer auto......difuzor + proiect

deagle_alin

Postări Recomandate

Sal, As dori sa fac un subwoofer auto, dar nu prea stiu ce difuzor sa folosesc, ca amplificator fac unul cu tda 1562. As avea nevoie sa imi recomandati un difuzor si proiect pt el.Astept raspunsuri....... :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• deagle_alin

9

• adi_0106

3

• Extrem

3

• madkat

2

Top autori în acest subiect

Inteleg ca e cam putin, dar as vrea sa bag niste bass intr-un logan care are cass-ul original....., deci nu vreau bass sa se auda de la 50 de metri. Vreau doar un priect pt un dif din cele de mai sus sau altele asemanatoare. Sau ies mai bine daca as cumpara un http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=1204016&CAT=PROMOTII&SCAT=PRODUSE

ce ziceti ?

Sau ma mai gandeam la http://www.cel.ro/subwoofer-auto/subwoofer-auto-sal-ahx-2030-l/

Link spre comentariu

eu am realizat acum vreo 3 ani (pentru o SuperNova cu cass original - ca de logan) o incinta pe compresie (!) cu un dif tesla de 70W reali, miscat de o statie Optimus (RadioShack) de 55W pe canal - cu crossover integrat

si era ok...

doar ca statia la vremea respectiva a vost vreo 2 mil. iar subul (dif + materiale) ceva mai mult de 2 mil.) ... si nu trezea cartierul, dar in masina era super

Problema este ca pe masina actuala (Alfa 156) acelas sistem nu face f bine fatza din cauza antifonarii portbagajului - e posibil si la logan sa existe niste urme de antifonare - si atunci iti va trebui ceva mai puternic

chestia asta de la KON ar fi cam limita inferioara pentru hardaul loganului:

http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=3238

are si amplificare, of course

Link spre comentariu

Sa nu ne intelegi gresit, orice se poate ! ideea e sa ai tu destula vointa si experienta pt a reusii.La 100 ron iti poti cumpara un pro west de 20 - 25 cm + lemn si iti raman bani si pentru amplificator ! totu depinde de tine cat de bine te pricepi. Boxa + amplifu ce ies din combinatia asta intrec orice woofer de prin magazine pana la 5 milioane ! cum ziceam, orice e posibil, vointa sa ai.P.S proiectele si dufuzoarele despre care vorbiti voi mai sus sunt niste PORCARII niste ZERO ! nu mai recomandati asa ceva (nu sunt in stare sa coboare armonic nici pe 60 hz). Daca tot va bagati in seama, spunetii omului o combinatie respectabila, suntem totusi pe forumul electronistilor, nu la kon !

Link spre comentariu

@Extreme ms pt sfat :yawinkle: , dak ar fi sa vb de vointa cred ca este f mare, ca pricepere am mai facut doua incinte, am scule necesare....... numai un proiect cu volumul, dimensiunile.....si l-am facut ;). Apropo ai idee de unde as putea cumpara un dif ?

Link spre comentariu

Stai in Bucuresti firar :weedman: ma gandesc ca e plin de sedii acolo, daca erai din timisoara te ajutam cu mare placere...asa nu am cum.Cica pe strada Maica Domnului gasesti cea ce cauti. :drinkers:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări