deagle_alin Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Sal, As dori sa fac un subwoofer auto, dar nu prea stiu ce difuzor sa folosesc, ca amplificator fac unul cu tda 1562. As avea nevoie sa imi recomandati un difuzor si proiect pt el.Astept raspunsuri....... :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 buget ?diametru difuzor ? Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 17, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Pai cam pana in 100 RON cu tot cu cutie si amp. Diametrul alege-l tu ;). Ma gandeam ceva pe la 40 Ron pe difuzor. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 17, 2007 Partajează Postat Aprilie 17, 2007 la banii astia nu prea ai ce difuzor sa iei un YDD 250LPB 4O ar merge dar nu stiu cat "subwoofer" iti va iesi Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 17, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2007 Daca coboara pe la 50 hz io zic ca e bine. Dar cu Ydd 250lpp? As vrea sa fac ceva in geul http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=12 ... oxe%20auto[/url] cu un dif de 8'' - 10''. Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Recomandatimi si mie un dif bunicel pe la 50 RON si un proiect pt. el. :prayer: Link spre comentariu
madkat Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 pe bune e putin 100 ron...in banii astia poate doar un difuzor de pe la KON... si nici ala foarte rasarit Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Inteleg ca e cam putin, dar as vrea sa bag niste bass intr-un logan care are cass-ul original....., deci nu vreau bass sa se auda de la 50 de metri. Vreau doar un priect pt un dif din cele de mai sus sau altele asemanatoare. Sau ies mai bine daca as cumpara un http://www.bbrom.com/produs.asp?UNIC=1204016&CAT=PROMOTII&SCAT=PRODUSE ce ziceti ? Sau ma mai gandeam la http://www.cel.ro/subwoofer-auto/subwoofer-auto-sal-ahx-2030-l/ Link spre comentariu
madkat Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 eu am realizat acum vreo 3 ani (pentru o SuperNova cu cass original - ca de logan) o incinta pe compresie (!) cu un dif tesla de 70W reali, miscat de o statie Optimus (RadioShack) de 55W pe canal - cu crossover integrat si era ok... doar ca statia la vremea respectiva a vost vreo 2 mil. iar subul (dif + materiale) ceva mai mult de 2 mil.) ... si nu trezea cartierul, dar in masina era super Problema este ca pe masina actuala (Alfa 156) acelas sistem nu face f bine fatza din cauza antifonarii portbagajului - e posibil si la logan sa existe niste urme de antifonare - si atunci iti va trebui ceva mai puternic chestia asta de la KON ar fi cam limita inferioara pentru hardaul loganului: http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=3238 are si amplificare, of course Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Daca nu se poate asta e..... o sa imi iau unul pasiv si imi fac un amp cu tda1562.... Multumesc tuturor pt raspunsuri. Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 Sa nu ne intelegi gresit, orice se poate ! ideea e sa ai tu destula vointa si experienta pt a reusii.La 100 ron iti poti cumpara un pro west de 20 - 25 cm + lemn si iti raman bani si pentru amplificator ! totu depinde de tine cat de bine te pricepi. Boxa + amplifu ce ies din combinatia asta intrec orice woofer de prin magazine pana la 5 milioane ! cum ziceam, orice e posibil, vointa sa ai.P.S proiectele si dufuzoarele despre care vorbiti voi mai sus sunt niste PORCARII niste ZERO ! nu mai recomandati asa ceva (nu sunt in stare sa coboare armonic nici pe 60 hz). Daca tot va bagati in seama, spunetii omului o combinatie respectabila, suntem totusi pe forumul electronistilor, nu la kon ! Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 18, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2007 @Extreme ms pt sfat :yawinkle: , dak ar fi sa vb de vointa cred ca este f mare, ca pricepere am mai facut doua incinte, am scule necesare....... numai un proiect cu volumul, dimensiunile.....si l-am facut ;). Apropo ai idee de unde as putea cumpara un dif ? Link spre comentariu
Extrem Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Stai in Bucuresti firar :weedman: ma gandesc ca e plin de sedii acolo, daca erai din timisoara te ajutam cu mare placere...asa nu am cum.Cica pe strada Maica Domnului gasesti cea ce cauti. :drinkers: Link spre comentariu
deagle_alin Postat Aprilie 19, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Aha uite ca nu m-am gandit ca ar fi pe acolo, ca doar mereu ma mai duc sacupar cate o piesa Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Nu mai recmandati prostii baiatului, voi ati auzit cum suna jafurile alea ? Eu iti recomand SAL sunt cu 3 clase mai sus ca alea de la KON Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum