maxente Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Da' cu discutiile legate de cercetarea de la CERN ce s-a intamplat ??? S-a dus pe aratura subiectu ! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Oameni buni! Ati luat`o deja ca dieselul pe ulei. Opriti`va ca`i pacat. Grig Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Da' cu discutiile legate de cercetarea de la CERN ce s-a intamplat ??? S-a dus pe aratura subiectu ! Pă cine te ţine să nu ne scrii un subiect despre CERN care să ne lase ”mască”!? Editat Septembrie 16, 2016 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Din păcate ...omul are multe imperfecţiuni(dacă pot să-i spun aşa...) De la un om obişnuit, elitele cer supunere şi înţelegere...în schimb ei le oferă dispreţ şi arogaţă! Aşa... nu va exista în veci înţelegere socială! Incet incet vad ca te trezesti la realitate. Nu-i rau! Acum te intreb: daca oamenii sunt imperfecti, mai are rost sa vorbim de altruism? Nu-i utopie curata? Ca sa te ajut iti cer sa-ti dai raspunsul la intrebarea: sa presupunem ca un om obisnuit ajunge peste noapte sa faca parte din elita, deci ce comportament crezi tu ca va avea? Ti-am zis mai de mult ca traim intr-o structura piramidala si cu cat urci spre varf este mai bine :mai putin efort mai mult confort . Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Stie cineva cite premii Nobel au fost obtinute in urma ceretarilor de la CERN?? Fiind crema europei acolo si bani cacalau, probabil ca se iau citeva pe an! Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Incet incet vad ca te trezesti la realitate. Nu-i rau! Acum te intreb: daca oamenii sunt imperfecti, mai are rost sa vorbim de altruism? Nu-i utopie curata? Ca sa te ajut iti cer sa-ti dai raspunsul la intrebarea: sa presupunem ca un om obisnuit ajunge peste noapte sa faca parte din elita, deci ce comportament crezi tu ca va avea? Ti-am zis mai de mult ca traim intr-o structura piramidala si cu cat urci spre varf este mai bine :mai putin efort mai mult confort . Dacă dorim o societate perfectă ...unde toată lumea să fie în înţelegere ...nu poate fi posibilă fără altruismul celor ce ne conduc! Altfel va fi ca şi până acum...ajungi în vârf şi-ţi pui salariu de super-nabab...nu faci nimic altceva decât furi pe rupte !Asta va duce la nemulţumiri din partea membrilor ”conduşi”...şi la debandada de acum! Editat Septembrie 16, 2016 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Apropos...Te amuză că unii de 57 de ani ...abia îşi duc zilele din cauza sistemului păgubos din ziua de azi!? Da, ma amuza ca parazitii din trecut au ajuns sa cunoasca si ei gustul amar. Nu-mi fac probleme pentru oamenii simpli care erau spionati de turnatori. Ei nu se sperie de greu, din frageda pruncie au simtit gustul amar al acelor vremuri. Saracului nu-i este frica sa crape de foame! Dacă dorim o societate perfectă ... Of of of, comunismul asta cu idealurile lui! Omule, traim intr-o lume reala nu ideala! Nu exista perfect, ideal si alte nebunii! Inca din liceu de la orele de fizica trebuia sa realizei asta cand te inebuneau cu forte de frecare, randament subunitar si alte chestii care trebuiau sa te traga spre lumea reala si sa te trezeasca din visare. (scuze daca totusi ai fost la profil uman dar cred totusi ca ai fost la profil real in liceu). Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Dacă dorim o societate perfectă ...unde toată lumea să fie în înţelegere ...nu poate fi posibilă fără altruismul celor ce ne conduc! Altfel va fi ca şi până acum...ajungi în vârf şi-ţi pui salariu de super-nabab...nu faci nimic altceva decât furi pe rupte !Asta va duce la nemulţumiri din partea membrilor ”conduşi”...şi la debandada de acum! Repeti aceleasi povesti fara sa intelegi , nu exista nimic perfect , dar exista democratie , lege ( corecta ) si justitie , principiul competentei pe functii . De asta ne dorim o societate ca in occident . Nu se aplica inca la noi tocmai datorita naravurilor comuniste ... nu ma intereseaza lozincile frumoase pe care le predicau si pe care unii le credeau , ci realitatea practica ce a nascut monstrii . Editat Septembrie 16, 2016 de Depanatoru Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Măi fraţilor...cine a zis că există perfectiune pe undeva??! Totuşi nu ar fi bine să nu ne mulţumim cu puţin...şi să tindem spre... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 As propune inchiderea topicului, se discuta orice ( lozinci, propaganda, paranoia...) numai la subiect nu. Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Stie cineva cite premii Nobel au fost obtinute in urma ceretarilor de la CERN?? Fiind crema europei acolo si bani cacalau, probabil ca se iau citeva pe an! Activitățile de cercetare fundamentală din cadrul CERN au avut ca rezultat și atribuirea a două Premii Nobel: Premiul Nobel pentru Fizică din anul 1984, acordat fizicienilor Carlo Rubbia și Simon van der Meer (pentru descoperirea bosonilor W și Z), și Premiul Nobel pentru Fizică din anul 1992, acordat cercetătorului francez de la CERN Georges Charpak (pentru inventarea și dezvoltarea detectoarelor de particule, în particular a camerei proporționale multi-fir). Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Pai nimeni nu se multumeste cu putin! Problema este ca banditii de parlamentari (deci TOTI) trag in directia lor si noi restul tragem in directia opusa. Pe alte meleaguri treaba merge mai bine tocmai pentru ca aceste directii nu sunt opuse cum este la noi. Aia nu-s idioti (ca la noi) sa sugrume vaca, ci cauta sa ii dea de mancare (cat ii trebuie DAR cat mai ieftin posibil!!!) si sa o tina sanatoasa ca sa o mulga cat mai mult timp si are grija sa faca si vitei. In celalalt topic ti-am zis cum sta treaba cu Aeroportul din Iasi. Intamplator Bodea care este tartor acolo are interes sa-l dezvolte (ca sa arate el ce bun manager este desi eu stiu ca este o combinatie de hiena + lepra ) ceea ce ne convine si noua iesenilor. Si cand interesul este comun atunci e bine cand interesele sunt opuse este naspa. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Pai nimeni nu se multumeste cu putin! Problema este ca banditii de parlamentari (deci TOTI) trag in directia lor si noi restul tragem in directia opusa. Păi de aceea eu spun că ar trebui să existe măcar un pic de altriusm la conducătorii noştri...să nu se mai găndească numai la propria lor persoană !La propria parvenire ,în dauna celorlalţi! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Păi de aceea eu spun că ar trebui să existe măcar un pic de altriusm la conducătorii noştri...să nu se mai găndească numai la propria lor persoană !La propria parvenire ,în dauna celorlalţi! Nu ai cum sa ceri de la un om ceea ce nu exista (ma refer la altruism). Tu ai impresia ca in tari cu apa mai calda exista altruisti? Poate vei fi dezamagit, dar iti spun eu ca nu exista. Si acolo sunt sacali si hiene dar stau in banca lor pentru ca legea si justitia functioneaza. Aia stiu un luncru: pot fura pe moment (dar nu-s idioti sa faca asta) dar intr-o buna zi voi fi prinsi si atunci pierd ce au furat (ca acolo se recupereaza prejudiciul) si pierd onoarea numelui care le usureaza incheierea unor contracte. Ai sa fii uimit daca ai sa auzi ca sunt europeni care deruleaza contracte cu chinezi de zeci de milioane de euro doar pe baza unui acord verbal. Cand isi strang mainile si zic: DEAL asa ramane si asta dupa o runda dura de negocieri unde isi dau la gioale cat pot de tare pentru a obtine maximul de profit din acea afacere! Acum mai este o chestie: Cinstea doar in saracie este o virtute. Cei din tarile cu appa mai calda nu sunt saraci deci isi pot permite luxul sa fie cinstiti. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 ..ar trebui să existe măcar un pic de altriusm la conducătorii noştri... Ca sa faceti ce? Sa cersiti în fata lor? "Va rog sa binevoiti a-mi aproba cutare sau cutare drept" Nu-i mai bine sa va stie de frica? Sa stie ca pot fi dati jos oricând prin alegeri si cerceteti pentru faradelegile lor. Si când ma gândesc ca zambilici a fost ales pt. ca a promis la televizor ca, daca va fi el ales, nu se va schimba nimic în tara. Link spre comentariu
Postări Recomandate