cristian_draghiescu Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 elmar :De ce vă face plăcere să-mi înfloriţi vorbele ?Întotdeauna m-am aşteptat să fiu tratat exactcum îi tratez şi eu pe alţii. În postarea meaanterioară nu cred să mă fi adresat nerespectuos,în ciuda celor scrise de dvs.Apropo de respect... credeţi că dovediţi respectfaţă de participanţii la o discuţie atunci cândrăspundeţi în locul altora şi faceţi "glumiţe"de genul celei de mai sus ?...În legătură cu limbajul meu "arogant", într-adevăr,aveţi perfectă dreptate, e doar simpla dvs. părere. Da, ii dau eu acest drept (sa vorbeasca in numele meu)! ceva obiectii?Domnule elmar, citiţi vă rog acest răspuns pe care l-am citat.Acesta-i un exemplu adevărat de aroganţă, nu ceea ce-mireproşaţi mie.... Şi totodată şi o dovadă de vanitate dusă la extrem, aş mai adăuga. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 În legătură cu limbajul meu "arogant", într-adevăr,aveţi perfectă dreptate, e doar simpla dvs. părere. Aşa e Domnule Cristian Draghiescu...e simpla şi umila mea părere!N-am pretenţii la mai mult... Aroganţa... atrage după sine altă aroganţă!Sau cum se zice în popor...”după faptă, şi răsplată!” Dacă n-aţi înţeles ce am vrut să spun... când aveţi o replică ...gen ”glumiţă” ...gândiţi-vă la ce aţi scris...că poate aveţi şi dumneavoastră o contribuţie/vină !? Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Apropos...sper că stră-stră-stră bunica ta nu e ”mătuşa Tamara”!?? Ar cam trebui sa-ti masori cuvintele, asta se numeste lipsa totala de respect pentru un om la nivelul caruia nu vei ajunge in veci ( in special la bunul simt ), ma refer evident la Dl Draghiescu. Vei ramane un vesnic troll, multumeste-te cu asta si vezi-ti lungul nasului!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Vad ca multora li-se pare o gluma 10-13 milioane de chf. Citi dintre noi au tinut in mina macar 500.000? Pai guvernul tehnocrat nu are 6 milioane de euro sa rascumpere "Cumintenia Pamantului" si face apel noi sa donam. Pentru cei carora li se pare putin 1 euro de caciula puteti dona 1 euro jn acest scop. Cine incepe? Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Ar cam trebui sa-ti masori cuvintele, asta se numeste lipsa totala de respect pentru un om la nivelul caruia nu vei ajunge in veci ( in special la bunul simt ), ma refer evident la Dl Draghiescu. Vei ramane un vesnic troll, multumeste-te cu asta si vezi-ti lungul nasului!!! Să trăiţi! am înţeles! Dacă nu-l aveam pe Domnul Marian...care să ne pună la respect...ce ne-am face!? Eu pot fi făcut oricum...că nu-i bai...nu!?Domnule Marian mi-aţi cerut voie să mă face-ţi ”troll”!?Să ştiţi că nu vă permit! Editat Septembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Pai guvernul tehnocrat nu are 6 milioane de euro sa rascumpere "Cumintenia Pamantului" si face apel noi sa donam. Pentru cei carora li se pare putin 1 euro de caciula puteti dona 1 euro jn acest scop. Cine incepe? Cu tot respectul pentru valoarea artistica a operelor lui Brancusi, eu nu as da nici o zecime de cent pentru opera unuia care ne-a facut "saraci si prosti/ mai saraci si mai prosti". Ar cam trebui sa-ti masori cuvintele, asta se numeste lipsa totala de respect pentru un om la nivelul caruia nu vei ajunge in veci ( in special la bunul simt ), ma refer evident la Dl Draghiescu. Vei ramane un vesnic troll, multumeste-te cu asta si vezi-ti lungul nasului!!! Cu tot respectul pentru dl. Cristian Draghiescu care se vede clar ca are o valoare si nu merita sa fie tratat oricum, trebuie sa recunosc ca si asa-zisii "troller-y" au uneori dreptate in ceea ce spun Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Pai guvernul tehnocrat nu are 6 milioane de euro sa rascumpere "Cumintenia Pamantului" si face apel noi sa donam. Pentru cei carora li se pare putin 1 euro de caciula puteti dona 1 euro jn acest scop. Cine incepe? Ce 6 milioane fratee!!? E o ”afacere” de 11 milioane... să tot cumpărăm de-astea, că ne ”cuminţim” de tot! Cred că după ce o ”cumpără” statul...valoarea ei nu va mai fi decât de 11 mii maxim!Dar, ce stiu eu...un ignorant,despre valoarea artistică a operei lui Brâncuşi!? Editat Septembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 E o afacere ca multe altele, prin intermediul careia niste smecheri din afara ajutati de unii din interior incearca sa mai traga niste milioane din avutia Statului Roman. Daca romanii (aia saraci si prosti) nu doneaza suma, statul e obligat sa plateasca. Asa e "contractul". Nimic nou sub Soare Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Oare dece nu mă miră!?....e smecheria clasică! Editat Septembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Eu aș zice să-și bage proprietarul ,,cumințenia pământului,, undeva, cu partea groasă înainte....... Să ne lase pe noi doar cu Poarta sărutului, Coloana infinitului și Masa tăcerii...... și mi-ar plăcea să mai termine cu prosteala aia de reclamă, că nu se vor strânge în veci banii ăia. Are concurență mare cu ,,Catedrala Mântuirii Neamului,,..... Încă o măreață realizare care ne mai lipsea..... Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Reluând ce am scris aici, v-as ruga pe domniile voastre sa ne faceti cunoscut ce întelegeti prin cercetare. Parca vad ca o sa obtin acelasi rezultat ca si atunci când v-am rugat sa va exprimati parerea în legatura cu cunostintele cu care ar trebui sa iasa din facultate un inginer electronist. Cu tot respectul pentru valoarea artistica a operelor lui Brancusi, eu nu as da nici o zecime de cent pentru opera unuia care ne-a facut "saraci si prosti/ mai saraci si mai prosti". Asa-i. Critica supara. Mai bine ridicam în ceruri operele unor lingai. Si uitam de vorba care zice ca recunoasterea pacatelor e primul pas în drumul catre iertare. Editat Septembrie 12, 2016 de franzm Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Citesc si ma crucesc... Dar cred ca inteleg si de unde ideile astea gen "ce ne trebuie noua cercetare", la fel se va spune probabil si "ce ne trebuie noua cultura daca unii mor de foame"... Nu-i de mirare ca noi ca popor nu evoluam la un nivel de civilizatie decent, nu avem o cultura a...culturii, nu stim sa apreciem arta, nu stim sa apreciem frumosul doar de dragul esteticului, ne sta gandul numai la bani mancare si tratament, pacat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) "Mai bine ridicam în ceruri operele unor lingai." Fara nici o intentie de atac, doar ca fapt divers: capodoperele lui Richard Wagner au fost interzise a fi cantate in Israel pana acum cativa ani, se pare ca a fost doar un singur spectacol de opera de atunci incoace. ------------------------------ "nu stim sa apreciem arta, nu stim sa apreciem frumosul doar de dragul esteticului, ne sta gandul numai la bani mancare si tratament, pacat..." si ca sa revenim la temele foarte prizate pe elforum , avem buda in fundul curtii. Editat Septembrie 12, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Păi ce a spus Brâncuşi atunci ...e ceva normal pentru noi românii(din păcate).Aproape orice român( care s-a văzut apreciat prin occident sau aiurea... ) face acelaşi afirmaţii(poate, cu alte cuvinte).Nu că.... nu ar fi adevărate( de multe ori) şi că ar trebui să le luăm de bune.Dar dacă acestea sunt spuse într-o aroganţă tipic românească...nu va avea niciodată efectul scontat!În concluzie... Brâncuşi era sculptor ...nu psihanalist. Editat Septembrie 12, 2016 de elmar Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Asa-i. Critica supara. Mai bine ridicam în ceruri operele unor lingai. Si uitam de vorba care zice ca recunoasterea pacatelor e primul pas în drumul catre iertare. Cu tot respectul, critica din partea cui ? ... a acelor "destepti si neprihaniti" care ne-au vandut la Malta si ne-au cumparat la Yalta ? ... pai d'aia suntem "saraci si prosti". Din pacate - si aici iar are dreptatae (partial) @elmar, unii "romani", fie ei si sculptori de valoare, cand se vad bagati putin in seama arunca cu noroi in neamul din care provin, adoptand pozitia celor care au facut negot cu noi. Nu pare tocmai "polliticaly corect" vizavi de neamul romanesc, nu ? Pacate au toti de pe mapamond, doar ca noi trebuie sa ne turnam cenusa in cap in timp ce altii e normal sa se considere zei si "guru". Iar nu e corect ... Link spre comentariu
Postări Recomandate