Vizitator tzitzi_84 Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Salut sunt relativ nou pe acest forum super interesant! Am o problema cu un FLEX Black&Deker mare de 1600W, care este mai vechi dar mi-a fost de super ajutor si as vrea sa il repar. Ideea e ca dupa o utilizare mai indelungata a inceput sa de-a flama foarte mare la perii.... am schimbat periile, am curatat colectorul rotorului, si la fel ( dar pe o singura perie ) .... am dus statorul si rotorul la verificat la un atelier de bobinaj si mi-au zis ca ambele sunt defecte! Rebobinarea lor fiind foarte scumpa... rotorul - 150 ( trimis si facut in UNGARIA ca cica numa acolo se poate centra ) si statorul rebobinat 60 - RON cu garantie 30 zile ! :( mi s-a parut mult) asa ca vreau sa va intreb unde as putea gasi macar un rotor second hand dar bun ( ca ala e mai scump ) sau unul nou pana la 150 ron si sa rebobinez doar statorul. Poate se potriveste de la alt model de flex ! Mersi Am pus cateva poze informative ! Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Bucuresti, Obor, Targul de fiare. Link spre comentariu
Vizitator tzitzi_84 Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 :P Sunt din Cluj .... dar ma gandeam ca poate stiti voi un magazin second hand sau vreun site pe net cu asa ceva. ( am vb cu cei de la service Black&Decker si mi-au zis ca producatorul nu mai asigura piese pentru acest model de flex DN18-H2 :( ) Link spre comentariu
allexx1968 Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Buna In Cluj-Napoca este un tip in Piata Marasti care dezmembreaza aparate noi si le vinde pe bucati.Are o taraba-baraca vis-a-vis de piata de legume,in spatele statiei pentru centru. Spor Alex Link spre comentariu
Vizitator vili popa Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Dacă vrei î-ți pot oferi nr de telefon al unei firme care reparâ impecabil asa ceva și la preturi bune. Atelierul se află în Ungaria. Nu știu dacă am voie să fac publicitate firmei, dacă da voi spune și numele firmei. Pentru nr de telefon aștept acordul persoanei de contact (am sunat și nu mi-a răspuns).Revin Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Dar rulmenti i-ai schimbat?Că poti pune si mama perilor, daca rulmenti sunt uzati si vibreaza. Link spre comentariu
Vizitator vili popa Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Am rezolvat. Nr tel 0724354070. Persoana de contact ARPAD. Suna-l si vei fi 100% mulțumit. E valabil pentru toti cei care au probleme in domeniul bobinaje ( scule unelte transformatoare mari motoare electrice etc. Baftă Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum