petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Lipsa imagine, ecranul complet negru, exista sunet Backlight-ul functioneaza, T-con se alimenteaza si are siguranta buna. o fi t-con defect? sau poate o eroare de soft... multumesc Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 pune o poza cu t-con sau codul teconului sa vedem. pare sa fie din t-con Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) aceasta este placa: http://www.buypartstv.com/presta/en/sharp/2480-cpwbx-runtk-duntk-4973tp-zz.html 4973TP ZZ Editat Septembrie 7, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 are cineva schema T-con 4973TP ZZ ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Nu are ISL9860 pe el?Daca da mari sanse sa fie defect. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 are ISL24016IRTZ.....disponibil doar in China Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 are ISL24016IRTZ... posibil defect acest integrat Link spre comentariu
clony Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Masoara VGL(voff) si VGH(von) cu panelul conectat si cu panelul deconectat si posteaza rezultatele. Foarte posibil acel ISL defect. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 are cineva disponibil acest integrat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Eu cind am gasit convertorul DC-DC "ouat", am gasit si ceva scrum, oxid verde, pe la foliile SD, PCB, de la panel. Daca tv-ul are t-conul jos, scoateti rama displayului si vedeti daca au fost scapate lichide, altfel riscati sa cumparati degeaba integratul sau alt t-con. Am patit-o de atitea ori......... Editat Septembrie 7, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) nu are cum ajunge la pcb pentru ca este pe spatele display-ului ma gandesc ca chiar daca s-a scurs lichid, nu a avut ce afecta imi repugna sa desfac samsung-urile astea Editat Septembrie 7, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 (editat) nu are cum ajunge la pcb pentru ca este pe spatele display-ului ma gandesc ca chiar daca s-a scurs lichid, nu a avut ce afecta imi repugna sa desfac samsung-urile astea Stati fara grija, ca am gasit gaura in folie chiar la lipitura pe sticla sau pcb si pcb-ul era tot pe spatele displayului.........lichidul e dat dracului, se prelinge si face ravagii..........si daca ataca chiar folia care transporta tensiunile VGH, VGL, prima data "beleste" convertorul DC-DC, eu va spun din experienta......... Editat Septembrie 7, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 are ISL24016IRTZ..... IC300 MAX17126ETM este suspectul. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 (editat) TCON-UL nu este incorporat pe modulul driver superior? Schema cu controller MAX17126 este in Service TV nr 22 pag.93.Colegul nostru Victor cred ca are dreptate. Editat Septembrie 9, 2016 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Nu m-am mai obosit cu el....am sunat proprietarul si mi-a spus ca nevasta-sa dadea cu lichid de geamuri in draci, de cate ori il stergea. Nici macar nu m-am obosit sa desfac panel-ul, mi-e scarba de surubelele alea....trebuie sa fie macar unul care sa nu se desfaca. Uneori reusesc incalzind-ul, daca nu il tai cu burghiul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum