Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

utopii cu tuburi electronice

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pstpstcichicichi

5

• sesebe

3

• gedd

1

• darius_bv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Diseara, daca am timp voi face o captura la o oscilograma pentru generatorul Tektronix, care genereaza semnal dreptunghiular cu frecventa de 10Hz sa vedem cum arata.Din cite sute de amplificatoare am reparat/testat, nu am vazut in viata mea palier DREPT la sub 20Hz.Si discut de amplificatoate capabile de la 1-3 Hz in sus.Nici amplificator capabil de la DC in sus nu cred ca poate oferi palier perfect drept, dar un lampas...Apropos, este permisa reclama altor forumuri pe elforum?Vad cel putin 3-4 topicuri si blog-uri care fac reclama mascata forumului cu nume de lampa...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Iar începeți cu gâlceava ?

Acest topic a fost infiintat in acest scop de la bun inceput pt a da lovituri sub centura lui @gedd dupa lansarea subiectului Preamplificator MM cu 6n2p...in care in mod evident apare o neintelegere intre cei doi.

Poza este luata de pe un forum concurent, fara explicatii, fara nimic...aruncata in discutie pt ""comentarii"".

Oricat de mult il admir pe @Valderama, si unii stiu ca m-am luat de gat rau de tot pt el cu alte ocazii si am acceptat jigniri enorme doar pt ca iii respect experienta si ajutorul primit in trecut, de data asta chiar greseste si nu este atitudinea la care te poti astepta de la un om de varsta dumnealui.

Nu conteaza ca oscilograma este sau nu trasa de par.

Este un caz clasic de vanatoare pt trofeu.

Editat de pstpstcichicichi
Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu

Iar umblati cu prostii? @dark_angel e @victor

nu am dialogat faţă în faţă sau telefonic cu acest pstpstcichicichi/pseudonim (nu cunosc identitatea sa).

Auzi .,el zice ca nu te stie.  :56

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări