Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

utopii cu tuburi electronice

Vizitator

Postări Recomandate

pe alt forum (...) mi-a fost dat să văd această oscilogramă, autorul prezentări susţine că a obtint acest răspuns 10Hz-sqw în sarcină la ieşire din OT cfg.SE-EL84

putem comenta ?!

prezentare credibilă ?!

prezentare veridică ?!

prezentare utopică ?!

pentru ce putere utilă în sarcină estimaţi ca se poate obţine un aşa răspuns 10Hz-sqw ?!(configuraţia precizată mai sus)

Posted Image

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pstpstcichicichi

5

• sesebe

3

• gedd

1

• darius_bv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ia stimabile sa vedem daca stii carte,cate topologii de legare a trafului la un tub exista? si POATE(eu pun pariu ca nu) iti vei da seama cum am facut...da,eu am prezentat oscilograma aia...te las sa te faci de ras in continuare.....dar iti promit ca nu iti dau nici cea mai mica informatie...te las sa fierbi in suc propriu.... :mort

spre diferenta de dumneata,eu nu fac gainarii,de genul retusuri la poze si scheme in ordinarul PAINT....

VOI REFUZA, STIMATE USER "CINSTIT SI CORECT" as adauga eu si "ERUDIT" ,LA A-TI mai raspunde tie si invataceilor dumitale LA ORICE bazaconie scrisa pe acest forum!! SA ITI FIE RUSINE!!!

Editat de gedd
Link spre comentariu

si eu vad acelasi lucru...tocmai de aia propuneam ca subiectul sa se continue acolo unde a inceput,in context,  adica pe www.pentoda...dar realitatea e ca subiectul e nascut din frustrari adanci si probabil ca persoanele in cauza trebuie sa isi revina la starea normala.

Link spre comentariu

rezultatul ăsta http://oi63.tinypic.com/2yum7nk.jpg ne arată o configuraţie de tip Y în poziţia DC dar se susţine existenţa/prezenţa unui OT pe traseu(atenţie o cfg.SE) .

mai exact putem aprecia că vedem intrarea Y în poziţia DC cuplată la ieşirea dintr-un generator 10Hz-sqw sau poftim "vedem" un amplificator cfg.SE capabil să amplifice DC cu "OT în coadă"

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

10Hz-sqw OT cfg.SE palier înclinat/căzător

un asemenea palier perfect orizontal cfg.SE ieşire prin adaptor de sarcină 5k/8Ω(transformator de ieşire) necesită Lp>300H +reacţie negativă (buclă închisă).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cit este setat gainul pe orizontala?

Din poza nu reiese asta si fara a sti la cite microsecunde pe div este setat osciloscopul, discutia asta nu are rost.

Orice sinus daca il desfasori suficient de mult pe orizontala incepe sa arate ca o linie orizontala.

Link spre comentariu

mai bine comentati acolo...pe www.pentoda

aici escaladam conflictele personale din ce in ce mai greu.

Din fericire nu vei reusi never sa demontezi Elforum ! www pentoda e o gluma proasta administrata de niste amatori in domeniu ! Daca vrei argumente , intreaba si vei avea raspunsuri pertinente, aici .

Editat de romicap
Link spre comentariu

Ala nu arata a sinus desfasurat, daca avea desfasurarea unui sinus, nu mai aparea scrisul ala foarte ingrosat fiind baza de timp pe o pozitie mai avansata.

Din poza aia reiese ca are intre 10 si 20(sau 50) ms /div. Asta fiindca a miscat de vernierul bazei de timp care era pe 10ms.

Probabil omul in poza aia a incercat sa surprinda frontul crescator al semnalului, parca asa spre dreapta 2 div. mai sus se vede o urma timida de "verde".

Cat despre "petarda" forum...ma abtin.

Valderama probabil astepta sa vada ceva de genul:

Posted Image

Editat de dark_angel
Link spre comentariu

Cand o sa vezi ca postez ceva pe Pentoda...sa ma tragi de urechi. Elforum este singurul forum romanesc de electronica  pe care scriu de 14 ani.O singura data am scris ceva pe rgc...

https://forums.rgc.ro/topic/53008-preamplificator-4-tuburi-chitara-doua-configuratiimesa-marshall/

Cam toti cei care scrieti pe aici insa sunteti pe toate forumurile electronice.Si in mod ciudat le dominati pe toate...cam in acelasi stil.

Link spre comentariu

Valderama probabil astepta sa vada ceva de genul:

Posted Image

evident, chiar dacă aşa ceva am vedea ar fi grozav pentru 10Hz-sqw cu adaptor de sarcină(OT) cfg.SE

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Domnule @Valderama...fara suparare, dar cu tot respectul meu pt dvs care s-a cam dus de rapa de ieri pana astazi....de unde stiti ce face baiatul asta in realitate?Ati verificat personal amplificatorul dumnealui?

Lasand la o parte faptul ca aduceti pe elforum o poza luata de pe alt site , rupta din context, fara prea multe explicatii si o si faceti doar 2 pt show(1 pt bani  si 3 pt fetele care dau din popou nu se mai adauga aici)

hai sa va arat ceva care in mod normal trebuia inventat de cel putin 50 de ani si totusi a fost inventat practic in 1999 in forma data:

https://en.wikipedia.org/wiki/Joule_thief

Vi se pare un montaj de o complexitate uriasa ?Vi se pare ceva fantastic?

Vi se pare ca are mai mult decat o baterie, un transformator, un tranzistor, o rezistenta si un led?

Sunteti cu om cu parul alb , ce naiba nu va puteti opri din aceasta mascarada?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări