Vizitator Aipt3k Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Am un tv artic 21CB0, ce are urmatorul defect: - tv-ul nu afiseaza culorile corespunzatoare, ci ma refer ca se intercaleaza albul cu albastru si pare dispersat asa. - subtitrarea pare dublata cu rosu. Ce poate sa aiba? Am atasat mai jos si cateva poze. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Vezi rezistenta pe G1. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Daca reduceti contrastul se amelioreaza imaginea ?? Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) defect tipic, tub uzat.....micsoreaza contrastul din meniu Editat Septembrie 6, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
dosa Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 incercati sa inlocuiti condensatorul de filtraj de pe tensiunea de aprox 200V care alimenteaza etajul video ( aprox 4.7-22Uf / 350-400 V ) Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) dupa cum a spus colegul schimbati condesatorul de pe tensiunea video,si dupa cum a spus colegul mai sus pe g1 pe modulul de pe gatul tubului este o rezistenta daca este strapunsa sau intinsa tensiunea video nu mai este filtrata si este scazuta, tensiune normala 180-210v,personal strapez rezistenta si dioda de pe g1 si le pun la masa,daca defectul persista trebuie marit din trafo g2 pana la o imagine corecta fara cursa inversa,daca nu e posibil sa trebuiasca sapat in modulul tk daca este cu tranzistori sau posibil tub obosit Editat Septembrie 6, 2016 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Aipt3k Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 am micsorat constrastul imaginea s-a inbunatatit si am observat pe gatul tubului magnetii miscati, avea o linie pe toti magnetii, am readus-o la loc si se vede foarte ok acum, multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Deci erau dereglați magneții de puritate...bine Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 La cum se vede scrisul jos in poze eu ma indoiesc de magneti.Dar in fine bine ca e rezolvat. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Eee,o fi ajuns și cinescopul la venerabila vârstă 75-80 de ani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum