Costica Tv Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) 3 hours ago, nelu12 said: mersi de informatie am gasit si eu o schema de T-con din asta pe electrotanya parca, si acolo era -12V tensiunea Voffe o sa mai pun o tensiune externa de -12V sa vad daca se schimba ceva, daca nu il dau la client Mersi inca o data Vrea omul sa va invete ceva si nu bagati nimic la cap.....am reparat si repar ecrane lcd la greu, majoritatea le-am rezolvat....dai clientului tv-ul ca nu ai nici-o sansa sal repari...nici nu ai vrut sa postezi modelul de panel......... SM4109 e ok si nu pica niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Ianuarie 25, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 (editat) La 26.01.2020 la 0:49, Costica Tv a spus: Vrea omul sa va invete ceva si nu bagati nimic la cap.....am reparat si repar ecrane lcd la greu, majoritatea le-am rezolvat....dai clientului tv-ul ca nu ai nici-o sansa sal repari...nici nu ai vrut sa postezi modelul de panel......... SM4109 e ok si nu pica niciodata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu e ca nu am vrut sa scriu modelul de panel, dar a trebuit sa dau jos placa de alimentare sa vad Ecranul e LTA320HN02 am gasit pe youtube ca se pot repara aceste ecrane, doar se taie cu o lama ceva trasee daca ati reparat asa ceva, ma puteti ajuta? se vad linii orizontale care se tot schimba si raman si daca se schimba imaginea am pus -12V din exterior pe Voffe dar dispar anumite dungi si apar altele colorate Editat Ianuarie 29, 2020 de nelu12 Link spre comentariu
adrianvmx Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Ati reusit sa reparati ecranul sau pana la urma este t-conul defect?!! pentru ca eu am aceleasi simtome dar pe ecran LTJ320HN02 cu acest Tcon. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 15, 2020 Partajează Postat Octombrie 15, 2020 Acum 7 ore, adrianvmx a spus: Ati reusit sa reparati ecranul sau pana la urma este t-conul defect?!! pentru ca eu am aceleasi simtome dar pe ecran LTJ320HN02 cu acest Tcon. 99,9% display defect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum