petreelectronic Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Tv samsung ue32d5000 cu modulul t-con din titlu. Imaginea este alba, cu linii fine verticale care se misca pe acran. Am verificat benzi, tensiuni prezente. Acest modul Tcon are un defect tipic? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Eu unul zic ca s-ar putea sa fie chiar display-ul. Editat Septembrie 5, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 o imagine aici: nu este tot timpul la fel in timp apar alte linii, se modifica si culoarea lor Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Tensiunile de pe t-con VONE si VOFFE(sint marcate) sint in regula? Daca tv-ul e cu t-conul jos, sa nu fi avut lichide de curatare, scurse........ si atunci se cam duce SM4109 Editat Septembrie 5, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) vone 28v voffe -8v este cu t-con jos chiar am adiscutat cu proprietarul (care era impreuna cu sotia) despre posibilitatea de a se scurge lichid atunci cand sterge ecranul....a zis ca-l curata doar cu servetele umede probabil SM4109 este defect....voffe ar trebui sa fie -12v....consuma mai mult Editat Septembrie 5, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Daca nu are folii, pcb, smd-uri, arse de la lichide(eu as fi dat rama jos, ca sa ma conving), posibil tot ceva pe t-con, vedeti ca SM4109 nu trebuie sa mearga incins. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) nu ar fi avut cum ajunge la pcb pentru ca este pe spatele display-ului integratul este caldut am comandat deja SM4109.....daca o vrea bine, daca nu asta e multumesc Editat Septembrie 5, 2016 de petreelectronic Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 salutare nu ai mai scris ai reusit cu el? am si eu un Telefunken care are dungi verticale subtiri peste imagine care se tot muta si e facut cu acelasi T-Con si acelasi integrat Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 On 1/22/2020 at 1:58 PM, nelu12 said: salutare nu ai mai scris ai reusit cu el? am si eu un Telefunken care are dungi verticale subtiri peste imagine care se tot muta si e facut cu acelasi T-Con si acelasi integrat Nu cred ca e de vina t-conul, trebuie desfacuta prima data rama ecranului si vazut daca are drivere laterale Ce model de display este? Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 (editat) Acum 23 ore, Costica Tv a spus: Nu cred ca e de vina t-conul, trebuie desfacuta prima data rama ecranului si vazut daca are drivere laterale Ce model de display este? totusi tensiunea Voffe este -8V in loc de -12V de aia banuiesc ca e integratu SM4109, ca el face tensiunile astea, m-am uitat pe schema Editat Ianuarie 24, 2020 de nelu12 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 9 minutes ago, nelu12 said: totusi tensiunea Voffe este -8V in loc de -12V de aia banuiesc ca e integratu SM4109, ca el face tensiunile astea, m-am uitat pe schema Ai scos foliile dintre ecran si t-con sa vezi daca creste tensiunea voffe?, de ce nu vrei sa spui ce model de ecran are tv-ul? Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Acum 17 minute, Costica Tv a spus: Ai scos foliile dintre ecran si t-con sa vezi daca creste tensiunea voffe?, de ce nu vrei sa spui ce model de ecran are tv-ul? am scos foliile si nu creste nu mi-am notat ecranul, acuma are capacul pe el, o sa ma uit e Telekunken T32R970S Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 (editat) On 9/5/2016 at 10:33 PM, petreelectronic said: vone 28v voffe -8v este cu t-con jos chiar am adiscutat cu proprietarul (care era impreuna cu sotia) despre posibilitatea de a se scurge lichid atunci cand sterge ecranul....a zis ca-l curata doar cu servetele umede probabil SM4109 este defect....voffe ar trebui sa fie -12v....consuma mai mult Tensiunile sunt corecte, eu nu stiu cine i-a bagat in cap userului petreelectronic ca tensiunea voffe trebuie sa fie -12v in loc de -8v Poftim uite aici o poza ca sa te convingi ca t-conul e ok si defectul e din panel, am zis sa nu mai postez foto din reviste Service TV, dar m-ati adus in stare de nervi..... Defectul e in ecran, daca nu asculti de niste sfaturi bune, atunci nu mai deschideti topicuri. Din pacate a expirat timpul de editare si trebuie sa sterg poza...... Editat Ianuarie 24, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
nelu12 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Acum 22 ore, Costica Tv a spus: Tensiunile sunt corecte, eu nu stiu cine i-a bagat in cap userului petreelectronic ca tensiunea voffe trebuie sa fie -12v in loc de -8v Poftim uite aici o poza ca sa te convingi ca t-conul e ok si defectul e din panel, am zis sa nu mai postez foto din reviste Service TV, dar m-ati adus in stare de nervi..... Defectul e in ecran, daca nu asculti de niste sfaturi bune, atunci nu mai deschideti topicuri. Din pacate a expirat timpul de editare si trebuie sa sterg poza...... mersi de informatie am gasit si eu o schema de T-con din asta pe electrotanya parca, si acolo era -12V tensiunea Voffe o sa mai pun o tensiune externa de -12V sa vad daca se schimba ceva, daca nu il dau la client Mersi inca o data Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum