Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig Sonoclok-40

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• virgil_19

4

• validae

2

• FLORIN IORDACHE

1

• modoran

1

Va multumesc , sec. nu bate cu schema . La mine sec. este cu 2 infasurari , una simpla , cealalta are cu 2 mediane ( 4fire ). Nu stiu ce tensiuni scotea in sec. Cu stima , Virgil.

Link spre comentariu

Se poate rebobina ușor traful original. Dacă carcasa mai e întreagă vi-l pot bobina eu, dacă cumva nu găsiți înlocuitor. Uzual ceasurile cu radio au secundar cu două tensiuni (2 x 9V) și priză mediană.Una din tensiuni alimentează ceasul și cealaltă oferă frecvența de 50Hz ca bază de timp. Dacă ceasul respectiv are și lampă de veghe, un secundar (de 6V) alimentează lampa.

Link spre comentariu

Ar merita verificat asta, deși nu toate trafurile de mici dimensiuni (cum e cel în cauză ) au și siguranță termică.Eu nu prea am găsit trafuri așa mici cu siguranță termică. Vezi dacă există siguranța desfăcând primele straturi de izolație, nu e nevoie să dai tolele jos pentru asta.Dacă există și e întreruptă, faci ștrap la bornele ei momentan și testezi dacă primarul are continuitate, ar trebui să aibă ceva mai mult de 1500 Ohmi.Poate ai noroc.

Link spre comentariu

Va salut . Aceasta este schema trafului , dar in primar nu am gasit sig. termica , desi am avut mare griza la scoaterea izolatiei. Cu stima , Virgil.

Restul schrmei se poate posta ?Cu multumiri , Virgil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări