virgil_19 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Va salut . Am primit acest Rd. cu ceas la care primarul traf. ARS .Sec. este mai ciudat , Am nevoie de schema ptr. inceput. Cu multumiri anticipate , Virgil. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Aici : http://elektrotanya.com/grundig_sonoclock-40.pdf/download.html Link spre comentariu
virgil_19 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Va multumesc , sec. nu bate cu schema . La mine sec. este cu 2 infasurari , una simpla , cealalta are cu 2 mediane ( 4fire ). Nu stiu ce tensiuni scotea in sec. Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Se poate rebobina ușor traful original. Dacă carcasa mai e întreagă vi-l pot bobina eu, dacă cumva nu găsiți înlocuitor. Uzual ceasurile cu radio au secundar cu două tensiuni (2 x 9V) și priză mediană.Una din tensiuni alimentează ceasul și cealaltă oferă frecvența de 50Hz ca bază de timp. Dacă ceasul respectiv are și lampă de veghe, un secundar (de 6V) alimentează lampa. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Sigur traful are primarul ars sau e doar siguranta termica dusa ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Ar merita verificat asta, deși nu toate trafurile de mici dimensiuni (cum e cel în cauză ) au și siguranță termică.Eu nu prea am găsit trafuri așa mici cu siguranță termică. Vezi dacă există siguranța desfăcând primele straturi de izolație, nu e nevoie să dai tolele jos pentru asta.Dacă există și e întreruptă, faci ștrap la bornele ei momentan și testezi dacă primarul are continuitate, ar trebui să aibă ceva mai mult de 1500 Ohmi.Poate ai noroc. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 100% nu are siguranță termică! Link spre comentariu
virgil_19 Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Nu are. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 ...ba..are...pe schema... Link spre comentariu
virgil_19 Postat Septembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Va salut . Aceasta este schema trafului , dar in primar nu am gasit sig. termica , desi am avut mare griza la scoaterea izolatiei. Cu stima , Virgil. Restul schrmei se poate posta ?Cu multumiri , Virgil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum