ywar2 Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Salut. Vreau sa fac imagine la hardisc. Problema este ca acesta are partitiile formatate NTFS si nu pot fi vazute din DOS. Am citit pe un forum ca ghost.exe de la NrtonGhost 2003 vede partitiile NTFS si permite arhivarea acestora. Dupa ce am bootat cu un disc bootabil am lansat ghostul de pe discheta. Am incercat sa dau comanda de creare a unei imagini, dar nu merge: nu vede hardul. Aveti vreo solutie?Nu vreau sa folosesc alte programe, ci sa ramin la ghost. Merci anticipat!!! Link spre comentariu
fulmoon Postat Aprilie 16, 2007 Partajează Postat Aprilie 16, 2007 Ghostu` la care vrei tu sa ramai, e paradoxal un ... ghost, adica o fantoma de prin '99 sau 2000. :smt003 Ma rog, o fi avand valoare sentimentala pentru tine de nu vrei sa renunti la el, dar vestea buna este ca a aparut "Symantec Ghost Solution Suite v2.0".Asta daca vrei sa utilizezi solutii Symantec.Ia-o ca pe o recomandare :Acronis True Image (ca o fi versiune workstation, server sau corporate, e treaba ta)Ca alternative suplimentare, iata cateva :Paragon Drive BackupTeraByte Unlimited Image for Windows7tools Partition ImagerActive@ Disk ImageDaca nu vrei sa te desparti de good ol` Ghost, iti trebuie NTFS Reader Pro, dar ma indoiesc sa vrei sa te legi la cap.Imaging placut! Link spre comentariu
ywar2 Postat Aprilie 17, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2007 S-a rezolvat problema. Merge Ghostul. Inchideti topicul!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 18, 2007 Partajează Postat Aprilie 18, 2007 pana nu spui cum, nu inchid nimic!!! :smt018 si cred ca shi colegul e de aceeasi parere!!!... Link spre comentariu
ywar2 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2007 OK!!!De la bun inceput, eu sint cel care a gresit, practic n-am interpretat corect informatiile afisate pe desktop. Ghostul in cazul partitiilor NTFS le identifica cu 1, 2, 3... si nu cu C, D, E... Acesta este motivul ptr care am afirmat ca nu-mi vede hardul. Recunosc ca nici in acest moment nu am facut concret imaginile, dar astept sa-mi salvez totul si sa fac o instalare pe curat. Testele care le-am facut au fost sa intru in DOS cu disc boot, am lansat Ghost, am ales drive-ul, apoi partitia (1 sau 2 in cazul meu) la care fac imagine, numele partitiei si drive-ul unde se pune imaginea ( CDROM in cazul meu). Mi s-au cerut 7 cd-uri ptr cea mai mica partitie si am intrerupt. Restul va urma cind voi instala totul pe curat.Si inca o ultima precizare: sint adeptul Ghostului ptr ca are 1.4Mb cu tot cu portiunea de boot si face cam tot atit sau aproximativ, cit toate programele enumerate de cineva mai sus. La cit e de mic, este foarte bun!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 19, 2007 Partajează Postat Aprilie 19, 2007 sinceramente, n-am folosit norton ghost in viata mea, asa ca ma intreb (atentie!!! intrebare cretina urmeaza!!!): nu poate scrie pe dvd-uri??? Link spre comentariu
ywar2 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2007 Merge, dar eu n-am!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum