Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

barracuda 7200.10

POLAKU2002

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

4

• Spitfire

3

• Florinel TV

1

• Fantomas

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce inseamna "se incinge"? Nu poate fi tinuta mana pe ea? e normal sa se incalzeasca, cat timp merge fara pobleme, nu are nici o treaba...poate caldura vine de la motor, o fi avand rulmentii uzati, putin probabil ca placa electronica sa aiba alta temperatura decat cea pe care o avea din fabricatie.

Exista racitoare de HDD:

https://www.google.ro/search?q=hdd+cooler&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiaysCpsPjOAhVMHxoKHdyOALkQ_AUICCgB&biw=1920&bih=932

Link spre comentariu

am incercat si cu alte surse.am notat ca mai am un hard disc tot baracuda si pe placa lui se incinge acelasi integrat SH 6....daca scot placa si o alimentez separat nu se mai incinge....

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Separat, placa nu se incinge, fiindca acel integrat(aproape sigur driverul de motor BLDC) nu are sarcina, e clar ca motorul hDD-ului consuma mai mult decat trebuie pentru a mentine viteza platanului, si asta se intampla din cauza de rulmenti uzati. Salvati ce e pe el, si apoi, la reciclare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări