POLAKU2002 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 buna ziua.placa acestui hard se incinge si cred ca este de inlocuit,ce am gasit pe ea scris seagate 100406937 rev B,daca aveti pe la indemina si doriti sa o vindeti trimiteti mi un pm Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Ce inseamna "se incinge"? Nu poate fi tinuta mana pe ea? e normal sa se incalzeasca, cat timp merge fara pobleme, nu are nici o treaba...poate caldura vine de la motor, o fi avand rulmentii uzati, putin probabil ca placa electronica sa aiba alta temperatura decat cea pe care o avea din fabricatie. Exista racitoare de HDD: https://www.google.ro/search?q=hdd+cooler&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiaysCpsPjOAhVMHxoKHdyOALkQ_AUICCgB&biw=1920&bih=932 Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 are un integrat care se incinge tare,l-am schimbat si tot asa se incinge si asta.....este un ci cu 40 de picioruse cred Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Sursa PC-ului e ceva de capul ei? Scoate corect +5V/+12V? E deajuns sa scoata +5,5 si 12,8V si asta poate duce la fenomenul de mai sus. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) am incercat si cu alte surse.am notat ca mai am un hard disc tot baracuda si pe placa lui se incinge acelasi integrat SH 6....daca scot placa si o alimentez separat nu se mai incinge.... Editat Septembrie 5, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Fantomas Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Temperatura creste pana la un moment dat si apoi ramane constanta, sau creste pana se distruge? Ai distrus pana acum vreunul? Incearca cu alta marca. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 nu l-am lasat sa se distruga dar sunt aproape 100 de grade Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Pai daca placa este alimentata separat nu se incinge atunci nu o fi vreun motor de la disc cu probleme Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Separat, placa nu se incinge, fiindca acel integrat(aproape sigur driverul de motor BLDC) nu are sarcina, e clar ca motorul hDD-ului consuma mai mult decat trebuie pentru a mentine viteza platanului, si asta se intampla din cauza de rulmenti uzati. Salvati ce e pe el, si apoi, la reciclare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum