Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 17IPS17-4

xtgs

Postări Recomandate

am aceasta sursa de la un lcd Finlux, 17IPS17-4 care aparent functioneza ,adica scoate 5v si 12v ,dar la conectarea unei sarcini(bec) se stinge si aprinde becul....nu are curent suficient...am schema .am schimbat TL.optocuplor,STRW..condensatori...ce ar putea provoca acest defect...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

4

• winstyle

2

• iuliantv

1

• cristybadea

1

Top autori în acest subiect

Grupul de rezistențe din pinul 2 al STRW-ului , sunt bune ? Să nu fie vreuna , sau două , intrerupte , și iti declanșează eronat protecția la supracurent .

Initial , ce defect a avut sursa ? S-a ars , cumva , STRW-ul ?

Editat de winstyle
Link spre comentariu

Condensatorul electrolitic de 400 volti este bun ? Ar putea provoca genul acesta de defect , dacă are capacitatea scăzută + un ESR mare . Am intâlnit la un TV CRT . Se manifesta cam la fel sursa ...

Link spre comentariu

in cazuri extreme se poate monta un ups001 dar trebuie montat un consumator ,,rezistenta,, pentru ca in stby 5v devine 6-8v si 12v 15-18v ,am apelat la acesta metoda in sursele lovite de soc de curent

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Sa nu mai deschid alt subiect spuneti-mi va rog ce STRWare aceasta sursa?Am gasit condensatorii de 1000/25v din secundar umflati si integratul bubuit.Cer scuze initiatorului.multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări