gedd Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 eu nu inteleg totusi ce vor "stimabilii" acestia sa demonstreze......concret,ce vor sa arate?? Link spre comentariu
dark_angel Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 @gedd daca ai timp si cu ce fa o analiza de tipul asta si arati ca nu are fiss, hum & restul. Eu cred ca e mai simplu. In plus daca ai nervi incearca sa folosesti acelasi font si un limbaj decent, ca nu ne impresioneaza scrisul rosu si injuraturile, ba din contra... O poza cu intrarea analizorului in gol, apoi o poza cu preul tau. Zgomotul fiind o chestie aditiva atunci se va observa daca e ori ba. Prin electronica s-au mai intalnit montaje care aveau probleme dar anulandu-se una pe alta, in final rezultatul arata corect. Ceea ce ai folosit la acest preu e un banal plan de masa, chiar daca "e intrerupt" in zona potentiometrului de volum. Nu vad de ce nu ar functiona bine. Valderama vine mai sus cu o recomandare de star_ground...care e un pic altceva. Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Suprematia ...ce dracu pot sa vrea ? Sa iti arate cat de destepti sunt ei si ce prosti sunt restul. Sunt aceiasi pe toate forumurile de electronica romanesti.Aceiasi atitudine de ""guru-curu"" peste tot... Chiar daca au ceva de spus , o fac intr-un stil de iti vine sa iti pui dopuri in urechi si sa te duci la pescuit... Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) @gedd daca ai timp si cu ce fa o analiza de tipul asta si arati ca nu are fiss, hum & restul. thd si raport semnal zgomot de -110db la un montaj phono preamp cu tuburi si cu retea pasiva cu rezistenta serie de 250kohmi in calea de semnal... Pana la ora asta eu am obtinut unul din cele mai bune rezultate la montaje de genul asta pe elforum si daca nu auzi nici un brum , fiss, hiss inseamna ca raportul semnal zgomot este peste -70db, limita audibilitatii umane, iar thd si imd raman de analizat doar daca ai aparatura specializata cu care sa faci aceste masuratori. Eu am facut masuratori si pe Audio Precision System Two si pe System One si pot sa va spun ca thd de 0.01% sau -80db sunt deja peste limita audibilitatii normale si doar produsele imd care apar in timpul functionarii pot depasi acel nivel, dar alea sunt greu de estimat chiar si cu aparatura specializata pt ca acele conditii care se aplica pt a le determina nu sunt chiar cele din realitate. De fapt chiar domnul @Valderama sustinea acum ceva vreme ca -70db sunt absoluti suficienti in orice montaj audio.Adica exact ceea ce putem masura cu urechiusele noastre fara nici un aparat special. Poti face antrenamente dedicate pt a percepe aceste distorsiuni mai jos de acest nivel , dar chiar si cand esti sigur ca auzi ceva, ceva tot scartaie si esti pe un teritoriu complet subiectiv unde oricine poate sustine orice. Aparatura speciala de masura are un rol important daca produci aparatura in serie si doresti reproductibilitatea masuratorilor si a calitatii montajelor la mai mult de doua montaje similare. Altfel este inutila discutia. O sa va tineti de burta ca asa sunteti programati, dar eu pot optimiza un montaj audio si fara osciloscop, doar prin calcule si auditii pana la un nivel suficient majoritatii auditiilor. @gedd nu face productie de serie, o face pt uzul propriu si de placere. Nu se poate spune acelasi lucru si despre cei care ii sar in cap.. Dar daca tin ei musai , le dau eu o lista de aparate pt o analiza complexa si completa a unui amplificator-preamplificator audio... Daca au 10-15 000 de euro in buzunar pt asta le gasesc si de unde sa le ia cat mai ieftin la second! Daca nu, sa mai lase sfaturile pretioase! Editat Septembrie 8, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
adigh Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) ..... nici dumneatine nu esti cu toate tiglele pe casa... parerea mea! Destul de corect. Intr-o lume bolnava, corupta si ticaloasa a fi considerat foarte normal si in armonie cu societatea e semn rau. Sper ca nu am atins o coarda sensibila vorbind ireverentios fata de militari. Nu stiu ce ai facut de-a lungul vietii inafara de a cistiga experienta in audio. @Valderama, Nu avem o disputa privind numarul de bucle de masa. Erau trasate doar doua linii. Ceea ce, e adevarat, putea insemna si bucla de masa la modul general fara a intra in detalii. Inteleg faptul ca a intra in detalii cu Gedd e prea mult. El inca nu e constient ca are bucle de masa. Cu atit mai mult nu stie cite. El e convins ca nu are bucle de masa pentru ca montajul functioneaza. Ca si cind montajul nu ar putea functiona si cu bucle de masa. Varianta asta de amplificator http://tinypic.com/view.php?pic=o9ibfr&s=9#.V9FvJzVkbE0 (partea de jos) e net superioara pentru evitarea buclelor de masa, inclusiv pe plus. @Gedd, Gedd draga, ca sa zic asa, as vorbi cu tine cu placere dar nu prea am ce. La modul tehnic nu prea intelegi iar ca sa ma mai cobor la nivelul tau de discurs nu vreau. Imi cer scuze daca nu am o parere prea buna despre logica militara dar mi-am format parerea asta probabil inainte de a te naste tu pe vremea stagiului militar iar cu timpul mi s-a intarit. Asa ca nu mi-o voi schimba. Spui ca montajul nu are brum si hiss. Cu ce ai masurat, cu urechea stinga ? Toate montajele au si brum si hiss, dar daca sunt sub limita audibilitatii e OK. Ceea ce tu nu auzi, pe alte difuzoare mai sensibile si alte urechi, ar putea sa se auda. @Pstpstcichicichi, Petre Tutea a mai spus si: "Am suferit 13 ani in temnita pentru un popor de idioti! " Nu ca as fi neaparat de acord dar a spus-o si avea dreptul sa o spuna. Editat Septembrie 8, 2016 de adigh Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) @adigh...te dezamagesc,eu nu am nicio treaba cu soldatii si nici nu am avut...dar deja intram pe un teritoriu alunecos...nu ai cum sa te cbori la nivelul meu,eventual sa urci...daca poti..iar de masurat am masurat cu sublerul....e bine asa? Arata-mi dom'le buclele de masa..uite,eu nu le vad...gasaste-le tu! ziceai ca am vreo 10 asa...ochiometric...ia pune-le dom'le pe hartie....concret sa le vada tot poporul... Editat Septembrie 8, 2016 de gedd Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 eu nu inteleg totusi ce vor "stimabilii" acestia sa demonstreze......concret,ce vor sa arate??Eu unul nu vreau sa arat nimic. Mi s-a parut deplasat cum ai reactionat la un simplu comentariu. Daca nu esti capabil sa primesti o sugestie/poate critica, nu mai publica maretele-ti creatii.@., nu vreau sa fiu nici un moderator. Nu suport mitocania si marlania. In rest, iar ai cazut in latura bizara. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Va rog sa discutati civilizat si tehnic. Daca nu puteti face asta, va rog nu mai scrieti. Link spre comentariu
Postări Recomandate