pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Astept moderatorul sa dea somn....la toata lumea.A fost luna plina aseara?cele mai interesante lucruri de pe forum se intampla in topicul lui rokdock in momentul de fata.Astept de doua saptamani rezultatul.Daca vreti sa vedeti ceva interesant acolo este in momentul de fata.aici e doar scandalul buclei...Topicul lui gedd trebuie curatat de toate interventiile , inclusiv ale mele, inchis si redeschis doar cu acceptul lui gedd. Editat Septembrie 8, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 @thunderer ce vrei tu de fapt sa spui? exprima-te cum trebuie cu subiect si predicat......a,deci tu nu vezi "plagiatul" "cinstitului" valderama vezi doar faptul ca eu scriu nu stiu ce chestii...bravo,felicitari!! apropo,dumneata ai lucrat cu tuburi electronice? asa ca idee...ai facut ceva notabil pana acum in afara de a fi aplaudac?..In general, sunt bun la detectat mârlanii. Nu consider ca Valderama e cinstit sau contrariul, insa dumneata ai mari probleme la mansarda. Lasa dracului circul, ai trecut de mult de limita bunului simt.Nu, nu lucrez cu lampi. Dar cablajele mele sunt cateva clase peste al tau. N-ai reusit sa treci de nivelul pionieresc. Cam asta inseamna si ce vor sa-ti zica colegii de forum. Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Dar cablajele mele sunt cateva clase peste al tau. Sunt prezentate pe acest forum? Sunt curios sa vad si eu cateva.Eu inca invat cum se fac. Stiu ca la montajele cu tuburi conventionale zgomotele sunt de regula mai usor de redus decat la montajele cu siliciu si cred ca am ceva de invatat vazand cat mai multe montaje lucrate de profesionisti. Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 In general, sunt bun la detectat mârlanii. Nu consider ca Valderama e cinstit sau contrariul, insa dumneata ai mari probleme la mansarda. Lasa dracului circul, ai trecut de mult de limita bunului simt.Nu, nu lucrez cu lampi. Dar cablajele mele sunt cateva clase peste al tau. N-ai reusit sa treci de nivelul pionieresc. Cam asta inseamna si ce vor sa-ti zica colegii de forum. Hai ca incepi sa te visezi moderator. L a modul general esti bun,excelezi chiar, iar cablajele tale sunt ca in poezia aia ''Era pe cand nu s-a zarit,,Azi o vedem, si mu e'' Eminescu. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) @ thunderer...Caragiale avea o vorba: " Amice esti dob...c!"Atentie,nu te-am facut dobitoc doar am citat dintr-un clasic,tu poti intelege(daca poti) ceea ce vrei... si cu asta am incheiat orice discutie! Probleme la mansarda ai tu si cu toti pe care ii sustii...imi place ca desi nu lucrezi cu tuburi,iti dai cu parerea...te incadrezi la categoria valderama...felicitari(esti deosebit)! Voi toti va dati cu parerea despre ceva ce functioneaza foarte bine dar voi sustineti ca nu!! Oare eu sunt cel ce are probleme la mansarda?? Ce vor sa imi spuna "colegii" de pe forum? Ce anume...hai spune concret cu subiect si predicat....eu ti-am spui ca ai probleme de comunicare,la scoala,in generala se face topica frazei...evident tu ai chiulit la orele acelea....prin clasa a noua se mai face o materie numita logica..evident tu ai facut-o la fara frecventa....care e mesajul tau de fapt? ce vrei sa spui? Spune "stimabile" clar...care e problema ta? Asadar,voi cei care combateti asiduu(nu stiu ce efectiv..) CE VRETI DE FAPT SA SPUNETI? inclusiv tu marlandetector=thunderer Editat Septembrie 8, 2016 de gedd Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Ca ei e destepti si restu' e fraieri. Asa au facut intotdeuna. Asteapta carne de tun la cotitura,altceva n-au de facut. Combat orice fara un motiv anume,facand din asta un titlu de glorie. Chiar ca a devenit o hazna forumul asta si te mai miri de ce apar atatia rahati la suprafata. Editat Septembrie 8, 2016 de Fane.Popescu Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Eu nu zic ca @thunderer este incapabil de ce spune. Sunt doar curios sa vad cateva lucrari prezentate pe elforum, ca doar pe elforum comenteaza si tot acolo doreste sa devina moderator. De fapt as accepta sa vad lucrarile sale si pe alte forumuri daca sunt publice. Accept orice.Vreau sa vad cat mai multe supercablaje.De ce nu? Da vreau macar un link aici. Si ceva explicatii daca se poate pt ca nu sunt chiar asa evoluat ca domnia sa. Editat Septembrie 8, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 la ora acutuala este relativ simplu sa faci un cablaj...eu am cateva variante printre care film pcb,Positiv 20,Press'n'peel blue... Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Nu are voie sa le puna. E cu @trade mark Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 (editat) Ei lasa...ca are si proiecte personale ca doar activeaza din pasiune pe un forum diy unde va ajunge in curand si moderator. Da poate sa puna macar o bucata de pcb cu piesele blurate daca sunt smd si se vad valorile... Eu, cel putin, vreau sa invat de la cei mai buni. Voi nu? Hai sa il intampinam pe @thunderer cu un calduros ""Bine ai venit in lumea noastra mica!"" si asteptam sa ne lumineze cu cateva dintre insight-urile dumnealui . Editat Septembrie 8, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2016 Imi place insa ca stimabilul vorbeste despre lucruri cu care nu lucreaza....probabil din imaginatie...am zis eu ceva de montaje facute in minte....aaaaaaaa...micii Tesla...ma scuzati geniilor!! Tesla era singurul care lucra in minte si varianta finala era materializata din prima,functionala fiind.... Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 O sa te lumineze de n-ai sa mai vezi nimic. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 valderama, eu nu vad poza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 http://oi63.tinypic.com/o9ibfr.jpg Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 8, 2016 Partajează Postat Septembrie 8, 2016 deja 8 pagini de "ti dai ti lupta ti dai ti lupta"".... mai lipsesc vreo doi care deja si-au facut aparitia in celalalt topic nascut din genunile frustrarii... Link spre comentariu
Postări Recomandate