Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator MM cu 6N2P si 6N1P

gedd

Postări Recomandate

nu am precizat/afirmat că sunt două bucle de masă,am evidenţiat traseele de masă.

se ştie/vede că sunt trei etaje câştig în tensiune şi un etaj repetor(din schema dată)

gedd arată o pregătire slabă în domeniu evident nu poate înţelege ce cablaj a realizat (pentru gedd nu contează prea mult că sunt patru etaje pe canal)

asta chiar e o logica de balamuc...s-a pus vreodata in discutie cate etaje sunt pe canal?ARATA-MI UNDE!!(altfel tind sa cred ca ai probleme la mansarda) sau,cum as putea sa inteleg eu cablajul (la ce te referi domnule ca NU INTELEG cablajul...domnule,dumneata nu stii sa te exprimi corect,la scoala generala asta se cheama topica propozitiei sau a frazei) din moment ce eu l-am facut? sau la ce se refera acest mincinos cand face asemenea afirmatii? exista institutii specializate pentru oameni cu probleme de logica...ia ziceti stimabililor,cum e cu bucla de masa?? v-am dat mura in gura...ati ramas fara glas? deturnati subiectul? sar cateii sa-si apere "maestrul"? hai,fiti ingineri si ne confruntam in formule si informatii....

Editat de gedd
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 127
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gedd

43

• pstpstcichicichi

33

• adigh

5

• adrian_pic

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De fapt @gedd a anticipat ca va veti lega de afirmatia mea cu militaria si mi-a cerut de ieri sa sterg acea referire pt a nu se interpreta.O sa fac un print screen daca e nevoie.Eu nu am mai putut modifica anuntul pt ca am vazut mesajul sau prea tarziu.Gedd este un tip direct si dur.Asa si trebuie sa fie ca nu platim armata sa faca eseuri poetice si cred ca poate fi mandru de faptul ca e militar in armata tarii noastre.Cei care locuiesc in afara tarii( me included) mai usor cu afirmatiile despre armata!...Si ca sa muriti de ciuda imi place logo-ul sau.Notele muzicale sunt in culorile nationale.Ca o parere personala: Vedeti din nou filmul cu Petre Tutea pe patul de moarte in care spune ca poporul roman i-a facut o onoare facandu-l sa sufere pt Romania.Astea sunt vorbe ale unui om de 90 de ani si sunt profunde.Cine nu le intelege sa ramana in Bantustan.

Link spre comentariu

@thunderer ce vrei tu de fapt sa spui? exprima-te cum trebuie cu subiect si predicat......a,deci tu nu vezi "plagiatul" "cinstitului" valderama vezi doar faptul ca eu scriu nu stiu ce chestii...bravo,felicitari!! apropo,dumneata ai lucrat cu tuburi electronice? asa ca idee...ai facut ceva notabil pana acum in afara de a fi aplaudac?

@adigh tu ai toate tiglele pe casa?inca nu te-am jignit dar daca/cand o voi face vei simti influenta trupei vocal-instrumentale Parazitii al carei fan infocat sunt.... ti-am pus o intrebare pur tehnica si nu ai catadixit sa raspunzi....deci,cate bucle de masa am??a,scuze,tu faci electronica asa..la ochi..la fel,ochiometric tu ai determinat Ra pt. GU50 ca fiind intre 2-6K..m-am amuzat teribil desi ti-am prezentat calculele clare pe hartie.... ai macar habar ce e aia o bucla de masa? NU domnule habar nu ai,ca multi altii nici tu nu stii carte..ai o pregatire medicra in domeniu....ti-am dat exemplul clar ce inseamna bucla de masa,ai o formula de calcul acolo ca sa vezi ce si cum...mai multe nu iti spun ca...NU MERITI!! Asa sunteti voi astia,cand nu mai aveti argumente tehnice incepeti sa bateti campii...deci nu conteaza ca valderama modifica poze in paint ca sa sustina porcarii..asta e ceva normal,nu? Pai asta spune multe despre voi cei care il admirati...nu am ce pretentii sa am de la voi...veniti cu argumente tehnice pertinente nu cu "pixelul albastru" din Paint  si filosofii despre electronica.....

Link spre comentariu

Sincer vorbind si eu il admir pe @Valderama , doar ca aici a iesit un tambalau inutil de la nimic...Ar fi putut renunta si el si ai fi putut renunta si tu la atacuri.Lasa si tu apele sa se linisteasca.Ajunge o bata la un car de oale.

Link spre comentariu

Atat timp cat eu am un montaj functional fara brum si hiss,il prezint,fac unele precizari dar vin unii semidocti si spun sus si tare ca montajul are bube,nu e realizat cum trebuie,are bucle de masa(desi nimeni nu stie ce sunt alea) etc., eu ce ar trebui sa fac? maine-poimaine vom realiza montaje in gand si ne vom contrazice privind functionarea lor....nu?

Link spre comentariu

Cam mult off topic si prea putina informatie utila.Mai trebuie ceva adaugat (si care nu s-a spus) in legatura cu bucla de masa?

Da:Ground lifting-ul (mai degraba shifting) poate fi asigurat si cu un stabilizator cu referinta masa etajului de intrare atunci cand vrem sa facem cuplajdirect de semnal intre etaje cu alimentari de potentiale foarte diferite si care altfel nu ar putea fi cuplate decat capacitiv.Astfel ridicam masa etajului nr doi cu valoarea negativarii tubului stabilizator care fiind unul de putere ne poate permite de obicei sa ridicam masa etajului nr 2 cu cateva zeci de volti sau chiar mai mult.
Link spre comentariu

individul asta se incapataneaza sa demonstreze faptul ca montajul meu care functioneaza asa cum trebuie...de fapt nu functioneaza....minunat...ziceam eu ceva de mansarda la un moment dat...alo,"guru" trezeste-te,e dimineata!

Link spre comentariu

Ia arata "stimate" guru bucla de masa...concret...ia calculeaza curentii si tensiunile in inchipuitele dumitale bucle de masa...hai ca ti-am dat si formule si schema de baza....hai,inginereste asa(a,scuze,am uitat ca dumneata NU ESTI inginer)...hai,faci afirmatii,desene etc...calculeaza dom'le matematic...DEMONSTREAZA AFIRMATIILE!! Nu cauta justificare la alti useri,nu cauta sa iti confirme bazaconiile...repet,demonstreaza in scris cu formule etc.....hai sa te vad...esti in stare? hai ca incet incet iti pierzi adeptii....aura de guru se estompeaza si vedem doar ca nu esti decat un simplu tehnician atat timp cat refuzi sa explici cu argumente tehnice pertinente sustinute de un aparat matematic corespunzator....ASADAR STIMABILILOR,BUCLA DE MASA ESTE BINE STUDIATA,EXISTA EXPLICATII,DEFINITII,CALCULE....NUMAI CEI CE NU STIU CARTE FAC AFIRMATII DE GENUL CA NU SE STIE CE E CU BUCLA DE MASA...SAU CA AVEM ASA..OCHIOMETRIC BUCLE DE MASA...(@adigh te recunosti?)

Editat de gedd
Link spre comentariu

Gedd ...se stie ce e bucla de masa, dar uneori e a naibii de complicat de calculat toate buclele de masa in functie de complexitatea montajului.Sunt software -uri specializate care fac asta cu un grad foarte mare de precizie, dar eu zic sa o lasi si tu mai moale.Adigh nu spune chiar prostii, doar ca toate discutiile de fata din ultimele 6 pagini sunt offtopic, inclusiv ale mele pt ca la tine problema nu e deloc complicata si este evident rezolvata suficient de profesional.Si tu gresesti intretinand valvataia asta pe 7 pagini...Esti indreptatit sa te aperi, dar deja te lupti cu umbre...

Link spre comentariu
Vizitator Fane.Popescu

Gedd ...se stie ce e bucla de masa, dar uneori e a naibii de complicat de calculat toate buclele de masa in functie de complexitatea montajului.Sunt software -uri specializate care fac asta cu un grad foarte mare de precizie, dar eu zic sa o lasi si tu mai moale.Adigh nu spune chiar prostii, doar ca toate discutiile de fata din ultimele 6 pagini sunt offtopic, inclusiv ale mele pt ca la tine problema nu e deloc complicata si este evident rezolvata suficient de profesional.Si tu gresesti intretinand valvataia asta pe 7 pagini...Esti indreptatit sa te aperi, dar deja te lupti cu umbre...

Pana la final nu se mai stie care cum cu cine. E bine ca preul functioneaza indiferent de opiniile unora.

Surprinzator,nu? Cum o fi posibil?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări