pstpstcichicichi Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) iarasi are dreptate toata lumea...o fi foarte cald pe acasa... in desenul aikido primul tub indicat este 6bq7 care evident are ecran in pinul 9, dar de regula acel desen mai indica ceva, anume ca ecranul intern se cupleaza la ecranul extern al tubului si amandoua se decupleaza la masa... @Gedd tu esti cel mai tanar si ar trebui sa lasi oamenii mai in varsta sa vorbeasca.Ti-as putea spune si de ce, dar deja e offtopic.Si tu ai dreptate si ei au dreptate.De fapt toata lumea are dreptate in acest caz...Sincer nu pot sa cred ca ii vorbesti asa lui Valderama...nu vad sensul. si sa stii ca omul tocmai ti-a furnizat o informatie importanta pe sub masa.6bq7 este tub de rf folosit in montaje cascoda.Ca are sau nu legatura cu subiectul...cumva are, dar daca ne omoram cu replici taioase de fiecare data unde ajungem? E foarte des intalnit in electronica de pe internet ca anumite aplicatii din RF sa fie copiate punct cu punct in audio, uneori are sens alteori nu.Pana la urma nu doar humul de retea se decupleaza ci si armonicele si produsele de intermodulatie aparute in functionare cat si cuplajul capacitiv inter triode care nici macar nu e fix pt ca si ala poate vibra la socuri mecanice. Dar sa stii ca si eu sunt un foarte mare fan al Glassware , chiar daca nu absolut tot ce se prezinta acolo apartine autorului. Si in plus admir tot ce faci! Doar ca daca avem anumite rivalitati cu unii nu trebuie extinse automat asupra tuturor. Eu am un mare respect pt dl Valderama chiar daca uneori pare pisalog ca orice om in varsta.Pana la urma are o experienta destul de mare si asta conteaza. Dealtfel acum vreo 4 ani cand nici un guru de pe aici nu imi dadea nici o solutie reala la constructia unui transformator de iesire la el am auzit prima oara cele mai pertinente sfaturi.Intre timp toti au crescut si au inceput sa-i dea lectii.Sunt de acord si cu asta, dar macar un pic de respect pt varsta dumnealui...ca are copii de varsta noastra.Cu toate astea si el invata, inca invata, ceea ce e si mai admirabil pt varsta dumnealui. Si sa stii ca nu te judec nici pe tine. E o stare generala de nervi peste tot. Editat Septembrie 6, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) ...si ca sa arat cat de parsiv si rau intentionat esti...am pus valorile pieselor in schema...IA SPUNE DOMNULE,UNDE SI CUM SE INTERSECTEAZA BAZACONIILE DUMITALE???Ai probleme cu vederea? pune-ti ochelari!!! Eu zic sa ne lasi in pace sa ne vedem noi de electronica noastra...du-te domnule si fa agricultura.....am vazut ce cunostinte ai dumneata in ale tuburilor.....valderama este pizmas si rau intentionat...imi modifica pozele pentru ca el sa aiba dreptate...si sustine cu tarie niste prostii mari cat el..si nu,nu voi lasa pe nimeni sa spuna prostii legat de ceea ce fac eu indiferent de varsta pe care o are...astept raspus domnule valderama...ARATA-MI unde se inchide semnalul la masa!!!!!!! dovada ca nici macar un cablaj nu e in stare sa urmareasca cu schema data mura in gura...HALAL!! Rusine domnule..RUSINE!! Ia cauta domnule valderama minusul..ia vezi unde e...il poti gasi?scriu cu rosu ca sa VEZI mai bine!! @pstpstcichicichi valderama NU STIE sa calculeze un traf de iesire!! eu stiu!! Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) acum "studiez" din gedd utopii(am văzut deja un sqw 10Hz cfg.SE cu palier perfect orizontal la ieşire din OT, am "înţeles" din gedd că nu există conducţie 360° în clasa A... rămâne de văzut ce mai apare spre studiu). dacă tot ai prezentat cablajul arată/precizează gedd punctul de alimentare cu minus pe cablaj(simplu ca bună ziua) deja mă distrează acest gedd gedd ai grijă ! măsoară tensiunea ! cine poate avea ca Locaţie UTOPIA ?! utopicii (Locaţie definitorie) Editat Septembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Sa iti fie rusine ca imi modifici pozele ca sa iti justifici prostiile tehnice din cap!!! RUSINE!!!!! Uite domnule MINUSUL PE CABLAJ...L-am marcat....inca odata sa iti fie rusine pentru magariile pe care le faci!!pacat de varsta pe care o ai!!! Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
adigh Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) sa iti fie rusine pentru magariile pe care le faci!!pacat de varsta pe care o ai!!! In ce ma priveste desi suntem impreuna pe forum de destui ani, nu am nici-o idee despre virsta lui Valderama. Precum si despre virsta altora. Poate ca e din cauza ca sunt mai autist si nu comunic cu oamenii usor. Totusi indiferent de virsta e obligatoriu sa ne exprimam civilizat. Poti gedd sa contrazici pe oricine si oricit insa trebuie sa o faci cu argumente tehnice. Dezbaterile sunt in spiritul forumului. Vulgaritatea nu tine loc de argumente tehnice. Nu trebuie sa cadem nici in extrema cealalta si sa ne comportam ca niste mimoze oparite si sa nu acceptam sa ne contrazica nimeni in nici-un fel. O gluma sau o ironie poate pune sare si piper intr-o disputa insa de la simtul umorului la batjocura ca la usa cortului e o distanta. Acum imi e somn dar miine spre seara poate o sa-mi fac timp sa-ti arat cite bucle de masa ai. Majoritatea buclelor de masa sunt inofensive dar exista. E bine sa stim ce sunt ca notiune. Desi se cam vede, pentru a nu gresi, arata tu te rog pe cblaj unde ai condensatori pe alimentare (toti). Editat Septembrie 6, 2016 de adigh Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) gedd nu ai marcat încă conexiunea de alimentare cu minus pe cabaj (ai postat acelaşi lucru), într-un târziu poate chiar marchezi pe cabalj conexiunea de alimentare cu minus (simplu ca bună ziua) dacă nu poţi reprezenta punctul de conexiune la sursa de alimentare nu se supără nimeni (înţelegem în ce situaţie utopică te afli). Editat Septembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) tensiunea me e ok..am scris MARE SI CU ROSU ca sa vezi bine si sa nu mai faci confuzii (intentionat zic eu)! RUSINE DOMNULE INCA ODATA!!!NU MA ASTEPTAM LA ASEMENEA NIMICNICII DIN PARTEA DUMITALE....SA IMI MODIFICI POZELE DOAR CA SA ARATI CA AI DUMNEATA DREPTATE....RUSINE!!! Ia mai vezi odata poza unde scrie MINUS!!! Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) geddDl Valderama stie sa proiecteze un traf.Felul tau de a vedea lucrurile nu e singurul.Pe de alta parte cum crezi ca o sa fim noi la varsta dumnealui? Ti-ai pus intrebarea asta?Eu mi-am vazut mama incapabila sa recunoasca vecini de 35 de ani si chiar pe mine m-a recunoscut greu in ultima saptamana de viata.Oamenii sufera cu timpul de multe lucruri.Uite o sa spun ceva pt care dl Valderama o sa se supere un pic dar ...ma rog:L-am sunat de mai multe ori pt diverse sfaturi.Majoritatea conversatiilor au fost suportate de dumnealui pt ca stia ca stau prost cu creditul...La fel facea si Panda.N-a ratat niciodata sansa sa-mi spuna lucruri pe care eu personal le consider de valoare.Ultima data insa incercam sa-i explic ceva si dumnealui , neintelegand foarte bine ce vreau din prima a inceput sa-mi spuna alte lucruri care nu ma interesau.Am asteptat 15 minute pana ce a terminat pt ca e cam dificil sa-l intrerupi dupa care mi-a dat liber sa vorbesc.Am reusit sa explic si atunci mi-a raspuns: aaaa pai de ce nu spusei asa din prima? si mi-a dat imediat un raspuns pe care il asteptam de un sfert de ora.E bine sa realizam ca oamenii au timing-urile lor atat in a intelege cat si in a se exprima.Sa stii totusi ca de cele mai multe ori si eu imi pierd rabdarea.Acum inchipuieti ca si altii isi pierd rabdarea cu tine.E doar un pic de psihologie la mijloc si nimeni nu e infailibil.Daca te faci rosu de furie nu rezolvi nimic.Pana la urma realizezi ca era un fleac...Am avut interactiuni similare cu Panda si amandoi il apreciem si ppate doar noi pe aici...Pot spune intamplari similare cu Panda.Dar in cele din urma de la ei am invatat primii pasi , cel putin .Inca eu de la Valderama mai am de invatat.Daca tu l-ai depasit deja foarte bine , dar care e sensul nervilor?Cam tot aveeasi varsta o are si dumnealui.Nu ne plac ca sunt pisalogi si nu accepta sa fie priviti de sus.Cum crezi ca o sa fim noi la varsta lor? In plus ei fac parte dintr-o generatie diferita. Editat Septembrie 6, 2016 de pstpstcichicichi Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Deci dela acest user valderama care are o MORALITATE INDOIELNICA astept raspuns la urmatoarele intrebari: 1- se ating traseele acolo unde a avut tupeul sa imi modifice poza ca sa arate ca are dreptate? 2- se inchide semnalul prin linia rosie asa cum a afirmat in scris "cinstitul" user valderama? Astept scuze public pentru tupeul de a-mi modifica pozele si de a sustine afirmatii neconforme cu realitatea...!!! @pstpstcichicichi... eu nu tolerez NEMERNICIA indiferent de varsta...PUNCT!! acest user a avut tupeul sa IMI MODIFICE POZELE si SCHEMA pentru a sustine niste aberatii...asta cum se cheama stimabile? Sa ii acord circumstante atenuante doar pentru ca are o varsta...NICIODATA!! Argumentele tehnice se sustin pe baza teoriei invatate la scoala si a practicii...nicidecum pe INVARTELI IEFTINE in PAINT-ul Windowsului....halal domnilor daca la asa ceva s-a ajuns...vai de noi!! Am mai modificat inca odata poza si am scris cu rosu,poate "cinstitul" valderama va observa in final !!! NU STII SA URMARESTI UN CABLAJ CU SCHEMA IN FATA STIMATE valderama!!! Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) da am văzut , linia de alimentare (masa) se dezvoltă de acesta manieră(inspirată mai puţin inspirată rămâne de văzut/discutat) dacă traseul de masă din cablaj ar fi avut o dezvoltare ca mai jos comparativ mai bine sau mai rău sau cum ? Editat Septembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 ..dupa cum spuneam...nu stii sa citesti o schema si sa urmaresti un cablaj!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) "studiez/învăţ" din gedd, am remarcat/reţinut două trei elemente utopice de tip gedd "inexistenţa conducţiei 360°"...,cum trebuie să arate "pe viu" un palier sqw perfect orizontal 10Hz cfg.SE+OT , mai nou cuplarea ecranului 6N2P sau 6N1P prin condensator la masă în preamplificatoare de joasă frecvenţă. Editat Septembrie 6, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) astept raspuns la urmatoarele intrebari: 1- se ating traseele acolo unde a avut tupeul sa imi modifice poza ca sa arate ca are dreptate? 2- se inchide semnalul prin linia rosie asa cum a afirmat in scris "cinstitul" user valderama? 3-AI VAZUT MINUSUL PE CABLAJ?? Raspunsul e simplu DA/NU....raspunsurile iti vor revela caracterul stimabile....vom vedea toti ce caracter ai!! Astept raspunsuri la cele 3 intrebari de mai sus... Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Auzi gedd...da tatal tau iti recunoaste intotdeauna cand ti-a gresit sau iti mai joaca si feste si te lasa sa mori de nervi pt ca n-a facut oul pe gaina ci invers? Lasa si tu omul in pace... Da uite sa stii ca mie imi place semnul tau .E chiar patriotic. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) aici nu discutam psihologie sau alte stiinte umaniste.....eu am intrebat ceva la obiect...strict tehnic,raspunsul ce este extrem de simplu...DA sau NU? P.S. DE CE MI-A MODIFICAT POZA IN PAINT CA SA PARA CA ACELE TRASEE SE INTERSECTEAZA?????? Editat Septembrie 6, 2016 de gedd Link spre comentariu
Postări Recomandate