gedd Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) Am deschis un nou topic pentru a nu polua pe cel al lui Viobio....prezint aici ultima versiune..nu stiu de ce nu am voie sa incarc fisiere....sper sa fie doar o problema tehnica: " You can upload up to Încărcarea nu este permisă of files (Max. single file size: 64MB)" Editat Septembrie 4, 2016 de gedd Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Intra la panoul utilizatorului si mai sterge din atasamente,ai atins limita maxima de 64Mb atasamente. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) revin cu poze...asta e varianta finala...a se observa condensatorii variabili de pe intrare pentru a face adaptarea cu tipul de doza...fiecare condensator are o variatie intre cativa picofarazi si 670pF iar biasul repetorului catodic e fix,calculat la 153V conform graficului lui 6H1P-EV Editat Septembrie 5, 2016 de gedd Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Pe bune, te rog fa-mi curiozitatea si inchide circuitul de masa si zi-mi daca zgomotul creste semnificativ.Am facut si eu astfel de proiectari in trecut si cand inchideam traseul de masa nu se intampla nimic....pt ca de fapt bucla de masa e o relatie destul de complicata de impedante . Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 daca fac chestia asta apare un mic zgomot.....iar mie asta nu imi place... Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Ei uite aici zace arta proiectarii...cum sa faci sa dispara acel zgomot si cu traseul inchis.De fapt nici nu stiu daca e o regula clara, dar e amuzant sa incerci mai ales pt ca nu-ti iese mereu.De fapt constati uneori ca desi faci acea intrerupere tot ai zgomot. Ma rog...din punctul tau de vedere e clar pierdere de timp si te inteleg. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 din proprie experienta,cand am lucrat cu plan de masa pe spate,practic o insula mare de cupru imi bazaia ca la balamuc...asa am ajuns la varianta asta care da rezultate Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Trebuie luata in calcul si posibilitatea ca zgomotul sa nu fie din cauza circuitelor de masa, ma gandesc la ceva influente "exterioare". Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) din proprie experienta,cand am lucrat cu plan de masa pe spate,practic o insula mare de cupru imi bazaia ca la balamuc...asa am ajuns la varianta asta care da rezultateNu stiu daca ai vazut pozele cu montajele de la ultimele preuri,eu in ultimul timp am adoptat un plan de masa pe o fata a cablajului imprimat ,zgomot inexistent .De multe ori zgomotul vine si din sursa de alimentare ,sunt patit. Editat Septembrie 5, 2016 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Daca bucla de masa constitue o problema celelate discutii legate de spectru armonic, distorsiuni de intermodulatie, de faza si armonice mai pot fi amanate... Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Nu stiu daca ai vazut pozele cu montajele de la ultimele preuri,eu in ultimul timp am adoptat un plan de masa pe o fata a cablajului imprimat ,zgomot inexistent .De multe ori zgomotul vine si din sursa de alimentare ,sunt patit. @viobio,la mine planul de masa era minusul alimentarii..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Afurisit acest minus de alimentare, asa o fi ? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 gedd nu trebuie IQ de 300 ca sa o scoti la capat ci doar rabdare si cateva incercari. Am vazut ca esti tanar inca (si de obicei rabdarea vine odata cu trecerea anilor) deci este firesc sa nu-ti bati capul. La felul cum lucrezi cred ca este pacat (din punct de vedere financiar) sa faci mai multe incercari pana o scoti la capat. Doar daca te tine buzunarul mai zaboveste si mai fa incercari.Eu te felicit pentru ce ai realizat (si pentru aspect) Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 pai ideea e ca am scos-o la capat....varianta la care am ajuns este dupa studiu al teoriei plus cateva mici secrete...de exemplu decuplarea ecranului (pin 9) al lui 6N1P la masa...de ce? deoarece brumul e o variatie de semnal care trebuie "scursa" la masa.. Link spre comentariu
pstpstcichicichi Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Da la plus poate fi scurs? Link spre comentariu
Postări Recomandate