Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv president....lacat

tanase

Postări Recomandate

ecranul e albastru si apare un lacat....nu schimba programe,nu intra in menu.....decat face on-off......cum as putea sa il deblokez?....

model tv....14"..color....de fapt cred ca e un ivory....

procesor LC 863332A

jungla     LA 6810A

TRF BSC25-N1003 B

audio  AN5265

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• tanase

2

• adydep

2

• petreelectronic

1

Top autori în acest subiect

Dacă procesoru-i gânditor poate chiar un minut :rade: ...eu propun un alt dump...dacă nu-i cu supărare

Incercati asa : Daca telecomanda dvs are tasta PP,atunci apasati pe aceasta tasta PP de 3 ori la rand.

Metoda dumneavoastra functioneaza la modelele cu procesor ST92195...(nu mai stiu  :nebunrau: ),care folosesc telecomanda N18 :reytre

Link spre comentariu

incercati 

v- de pe tv apasata simultan cu tasta cu doua sageti de pe telecomanda timp de vreo 5 secunde sau scurt intre pinii 2 si 17 din telec

Editat de palcu ion
Link spre comentariu

Metoda dumneavoastra functioneaza la modelele cu procesor ST92195...(nu mai stiu :nebunrau: ),care folosesc telecomanda N18  :reytre

Da,cam asa e,aveti dreptate,dar totusi a mai primit doua raspunsuri....Poate o merge cu vreun raspuns din cele doua raspunsuri care amandoua aproape indentice. Va doresc o seara buna ! Noapte buna !

Doamne ajuta !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări