tanase Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 ecranul e albastru si apare un lacat....nu schimba programe,nu intra in menu.....decat face on-off......cum as putea sa il deblokez?.... model tv....14"..color....de fapt cred ca e un ivory.... procesor LC 863332A jungla LA 6810A TRF BSC25-N1003 B audio AN5265 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Incercati asa : Daca telecomanda dvs are tasta PP,atunci apasati pe aceasta tasta PP de 3 ori la rand. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 apasa tasta Display ( Call) mai mult de 5 secunde Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Child lock il dezactivezi tinand apasata tasta "display" timp de 8 sec. Pe telecomanda originala era ca un patrat/ecran de tv. Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Dacă procesoru-i gânditor poate chiar un minut ...eu propun un alt dump...dacă nu-i cu supărare Incercati asa : Daca telecomanda dvs are tasta PP,atunci apasati pe aceasta tasta PP de 3 ori la rand. Metoda dumneavoastra functioneaza la modelele cu procesor ST92195...(nu mai stiu ),care folosesc telecomanda N18 Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) incercati v- de pe tv apasata simultan cu tasta cu doua sageti de pe telecomanda timp de vreo 5 secunde sau scurt intre pinii 2 si 17 din telec Editat Septembrie 5, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Metoda dumneavoastra functioneaza la modelele cu procesor ST92195...(nu mai stiu ),care folosesc telecomanda N18 Da,cam asa e,aveti dreptate,dar totusi a mai primit doua raspunsuri....Poate o merge cu vreun raspuns din cele doua raspunsuri care amandoua aproape indentice. Va doresc o seara buna ! Noapte buna ! Doamne ajuta !!! Editat Septembrie 5, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Noapte bună,sănătate! Link spre comentariu
tanase Postat Septembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 (editat) mersi mult.....a mers cu ...display tot de acolo se si blocheaza......probabil a dormit pe telecomanda... Editat Septembrie 11, 2016 de tanase Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum