pop_ady44 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 As fi curios daca reusesti sa il dai vreodata peste 25%(acu exclus daca urechile tale sunt de tabla )scuze aluzia . Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Eu cred ca tu totusi nu intelegi ce inseamna puterea aia...La un moment dat mi s-a adus la depanat o boxa maaaare si grea, avea ceva probleme la mufele din spate, pe ea proprietarul rula un amplituner ieftin care n-ar fi fost in stare de mai mult de 60-70W nici sa-l bati... Dupa rezolvarea problemelor am testat boxa cu amplitunerul si marturisesc cu toata sinceritatea de care sunt capabil ca am ramas masca la cat de bine se poate auzi o belea de amplituner comandat de telefon pe o boxa scumpa ( ca era scumpa )... Simteam la propriu basul in stomac ( camera de locuit, nu de concert )... Cu puterea aia ce-o vrei tu in casa ai toate sansele sa spargi geamurile si greu de crezut ca timpanele iti vor rezista prea mult... Lasa-l naibii de saturat de bass ca nu stii ce ceri... Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Nu am avut înainte un subwooofer puternic ca acesta profesional doar alien de pe mivarom. Vreau sa simt basul în piept. Ziceți și mie ce putere pot sa obțin din aceea sursa de 82A la 12v pentru a alimenta acel amplificator el are eficienta de 62.4 ce calcul ar trebui sa fac? Link spre comentariu
iop95 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Sursa de server are deja iesirea protejata prin mos-feturi, deci se pot pune in paralel fara diode. Varianta simpla si aproximativa de distributie a incarcarii ar fi urmatoarea: se regleaza sursa variabila la aceeasi tensiune in gol cu cea de server. Pe bara de + de la sursa de server se leaga "o rezistenta" (un fir calculat care sa suporte curentul de 82A fara sa se incalzeasca si sa aiba rez. cat mai mica pentru a limita pierderile). Pe bara de + de la sursa de 29A se leaga la fel un fir care sa suporte cei 29A dar cu rezistenta multiplicata cu raportul dintre cei 2 curenti. Daca pe sursa mare se pune un fir de 1mohm (care va disipa la maxim 6.72W), pe sursa mica firul va trebui sa aiba 1x82/29=2.82mohm (2.3W). Cele doua fire se unesc si reprezinta borna + a ansamblului. Evident ca e doar o incarcare echilibrata pentru punctul de curent maxim, in rest depide de impedanta fiecarei surse si caracteristica de reglaj automat a tensiunii de iesire. Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 O sa încerc cân ajung aacasă ce miai zis iop95 dacă o sa pun și sursa de 29 amperi pot sa trag toată pputerea din amplificatorEu mai am încă o sursa de 29A dar nu merge sa o pun în paralel cu cealaltă decât printro dioda dublă fără dioda una din ele bazie. Ar trebui sa pun dioda pe una din sursele de 29A și pe sursa de server sa o las așa Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Eu te sfătuiesc să o lași mai ușor cu volumul, fiindcă e foarte probabil să ai deja urechile afectate dacă deja vrei să ,,simți basul în piept,,..... cu cât urci volumul muzicii mai mult, cu atât auzul ți se atenuează, creierul se protejează astfel de suprasolicitarea auditivă. Deci cu cât asculți muzica mai tare, cu atât devii mai surd. Nu cred că asta îți dorești... Dacă vrei senzații tari de la sunet, construiește-ți un tub generator de infrasunete, vei înnebuni cu el toți câinii vecinilor, pisicile șobolanii și șoarecii vor pleca în masă....iar vecinii vor intra în panică, senzația este cea din timpul unui cutremur. Senzație pură de pericol... Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Poate ai dreptate în llegătură cu auzul meu înainte aveam un subwooofer bass reflex cu un difuzor alien de 18 inci dar nu mă mmulțumea în camera mea dar pe vecini ii deranja de la câteva case distanta Ca sa revin la subiect spunetimi si miei ce putere obțin de la amplificator alimentat de sursa de 82A amplificatorul are eficienta 62.4% și daca stric sursa dacă conectez la ea condensatorul de 2.4 Farad sau o ajut cu acel condensator Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 un subwooofer bass reflex cu un difuzor alien de 18 inci dar nu mă mmulțumea în camera mea dar pe vecini ii deranja de la câteva case distanta asa o sa patesti si cu subwooferul asta nou sincer nu inteleg de ce ai pune un asemnea subwoofer in casa daca vrei rezultate d-alea cu "simtit bass in piept "mergi pe subwoofer auto Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Cu o astfel de putere nejustificat de mare pentru ascultat in casa, as zice ca afectarea iremediabila a auzului este inevitabila, si asta doar pentru ca vrem sa ne saturam de bass iar la un moment dat ne vom multumi sa auzim cat de slab sunetele din jur...Adica eu imi cer scuze daca sunt offtopic insa mi se pare o inconstienta sa-ti doresti woofer de 1,6kW in casa, si sper ca cititorii neinitiati sa inteleaga asta. Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Nu voi asculta muzica la maxim la Subwoooferul LSW218 are 1600w 4 ohmi și 3200w program. Amplificatorul sioux hc 600-2 are 800 și ceva de wați am ales acest subwooofer pentru a nu duce lipsa de bass la nevoie , vreau sa il folosesc și la mici sonorizări dasta am ales sa fac ditamai sibwooferul de 1454x1000 mm și înălțimea de 636 mm. Ziceți mi și mie ce putere obțin de la amplificator alimentat de la sursa de server de 82A și dacă am avantaje sau dezavantaje cu condensatorul de 2.4 Farad http://amp-performance.de/511-Sioux-HC-600-2.html Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Vrei bass, puneti o placa de sunet ca lumea, ceva de la creativ, un sistem 5.1 Genius 5005 ,puneti boxele centru undeva la 1 metru in fata ta basu pe post de scaun cei 4 sateliti la 2 metri pe langa tine la cel putin 1 metru inaltime ,si da-i bataie pe la 90% din volum in jumate de ora te saturi de muzica . Link spre comentariu
undertaker fenomenul Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 pop_ady44 eu am construit deja un subwooofer LSW218 am băgat în el doua difuzoare p-audio E18-elf special sa mă satur de bass nelămurirea mea este dacă amplificatorul sioux hc 600-2 aliment la o sursa de server de 82A îmi este de ajuns și ce putere pot sa obțin de la amplificator alimentat la sursa de 82A Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Suficient cat sa te doara capu, cateva zile daca o sa stai cu volumul dat tare cateva ore , Asa de curiozitate cati ani a-i impliniti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Apropo, firele care ies din sursa le ai ok? Ți-ai pus problema asta? Știi ce înseamnă 80 de A? Cred că îți trebuie mai groase decât branșament casei... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Eu zic că îți ajung cei 80A pe care-i dă sursa ca să te saturi de bass, dat fiind că în casă nu vei putea depăși 100-200W reali fără să se spargă ceva geamuri....acum depinde mult de randamentul boxei pe care o ai.Aia e piesa de bază.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum