bobo Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 si mai ciudat este cand gasiti unul sau mai multe led-uri topite(lentila de dispersie a luminii este topita) si atunci trebuiesc led-uri recuperate cu lentile . dupa depanare sa reduceti lumina de fundal undeva la jumatate ca sa preveniti arderea si altor led-uri. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 ,,,,,,ciudat ,..leduri arse la un samsung generatie noua ,2013-2014,..la Sony nu se intampla asa ceva,.......... ...nu prea este ciudat, se pare ca este ceva normal .... la samsung si lg, exact dupa ce ies din garantie , pica backlight-ul !!!. Desfaceti panelul cu multa atentie si verificati led-urile, cu toate ca ar fi de preferat sa cumparati led-uri noi si sa le inlocuiti pe toate( benzile sunt mai scumpe).Bafta! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Tocmai de aceea Samsung recomanda (in perioda de garantie)inlocuirea tuturor baretelor chiar daca fizic sunt ok.Cu 350-400 lei aveti un tv care fa functiona vreo 2 ani fara probleme pe partea de leduri(200-250 lei costa setul de barete) ...nu prea este ciudat, se pare ca este ceva normal .... la samsung si lg, exact dupa ce ies din garantie , pica backlight-ul !!!. Desfaceti panelul cu multa atentie si verificati led-urile, cu toate ca ar fi de preferat sa cumparati led-uri noi si sa le inlocuiti pe toate( benzile sunt mai scumpe).Bafta! La 40-50 lei o banda noua nu cred ca e scump Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Tocmai de aceea Samsung recomanda (in perioda de garantie)inlocuirea tuturor baretelor chiar daca fizic sunt ok.Cu 350-400 lei aveti un tv care fa functiona vreo 2 ani fara probleme pe partea de leduri(200-250 lei costa setul de barete) La 40-50 lei o banda noua nu cred ca e scump pai nu prea am gasit la banii astia !!!...puneti un link daca doriti , sa cumparam si noi. Oricum nu se compara cu 1,2 lei, 1,6 sau maxim 2lei un led. Editat Septembrie 3, 2016 de cornel1962 Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 La reprezentantele samsung.O bareta costa 23 lei fara tva si adaos.Succes Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Ca sa nu desfac panelul ar putea fi alta defectiune decat intrerupere leduri??? Link spre comentariu
tanase Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 daca un led e intrerupt nici celelalte nu se aprind...pt ca sunt legate in serie..cel mai usor se verifica cu aparatul dat pe continuitate.....cu polaritatea potrivita ledul verificat se aprinde putin Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) La bornele aparatului meu de masura (analog), pe ohmi x1 am aproape 3 v (tensiunea celor 2 baterii AA din aparat). Se aprind ledurile la fix. Si da, aveti variatii de tensiune pentru ca, neavand consum, tensiunea creste pana cand intra protectia de supratensiune. Apoi scade. Si ciclul se repeta. Este suficient un singur led intrerupt sa faca asa. Spor la desfacut. Editat Septembrie 4, 2016 de yokoono Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) nu cumva aveti defect din placa !!! s-ar putea sa aveti surpriza sa fie ledurile bune si problema sa fie din placa ,,ver ificati rezistorii smd! aici am avut eu unul la reparat ,cu aceasi problema !,am pus si un clip ! https://www.youtube.com/watch?v=VStsAgNDElw Editat Septembrie 4, 2016 de jonny_ryc Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Pe mosul din booster am o tensiune care variaza de la 190v la 225v. Deci e clar, ca are leduri intrerupte....... Link spre comentariu
george2014 Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 nu cumva aveti defect din placa !!! s-ar putea sa aveti surpriza sa fie ledurile bune si problema sa fie din placa ,,ver ificati rezistorii smd! aici am avut eu unul la reparat ,cu aceasi problema !,am pus si un clip ! https://www.youtube.com/watch?v=VStsAgNDElw ,...ca sa verific rezistorii mi-ar trebui o schema,....poate ma ajutati cu schema pow.+invertor BN44-00605A sau ceva asemanator. Stau la indoiala ca ar putea fi leduri intrerupte la un samsung cu o vechime de aprox.doi ani.(imediat ce a iesit din garantie) ,....o schema pow+invertor BN44-00605A sau ceva asemanator,,,,va rog IC9101= SEM5027A Q9101=D9N40 Q9102=D3N40 mutumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Astea au cazut si in perioda de garantie asa ca nu va minunati.Cu putina rabdare si indemanare o sa reusiti sa-l desfaceti si o sa vedeti cam ce a postat "orgasmo" in poza de mai sus.Succes Link spre comentariu
george2014 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 ,...o schema ,va rog, pentru BN44-00605A multumesc Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Ce schemă dorești domnule ...înlocuiți LED-urile defecte,ștrapațile,puneți zennere pe dânsele și gata reparația tv Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Noiembrie 29, 2016 Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 Ce schemă dorești domnule ...înlocuiți LED-urile defecte,ștrapațile,puneți zennere pe dânsele și gata reparația tv ...O să și ”țină” cu zennere și ștrapuri și desigur iluminarea va fi uniformă..., d-l Tăbăcaru, vă știam om serios..., sau ați glumit și nu am înțeles eu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum