poplex22 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 - daca ma puteti ajuta cu semnificatia pinilor, este un driver de backlight - cclf, nu am gasit nimic !, stima Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) ............................ Editat Septembrie 3, 2016 de romicap Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 n-am inteles nimic !, va rog ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) n-am inteles nimic !, va rog ? Pai ce parca numai dvs nu ati inteles,nu cred ca a inteles nimic ce a vrut sa zica domnul de mai sus. Aaaa,sau poate scrie codat,adica o fi ceva secret si nu vrea sa vedem noi ce scrie... O seara minunata va doresc !!! Editat Septembrie 3, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Vânătoare de posturi , asta inseamna Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Eu am gresit postarea , am vrut sa sterg textul sau sa`l anulez si a iesit ce se vede . Scuze ... Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Aici gasiti raspunsul la intrebarile dumneavoastra:http://www.promelec.ru/pdf/LCD_Backlight_Inverter_IC.pdf Sper sa va fie de ajutor! Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 va multumesc, dar imi trebuie datasheetul cu configuratia pinilor, cu asta n-am rezolvat nimic ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Pentru ce iti trebuie configuratia pinilor? pentru a anula protectia sau.... Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 am rezolvat-o ,am pus alt invertor !, n-am gasit nimic ,nicaieri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum