Vizitator dorin_dragomir Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Dragi colegi, Am descoperit de curand intr-o lada veche o pereche de diode AEG Si 11. Din pacate nu le gasesc in nici un catalog in posesia mea, nici pe nenea Google. Daca cineva dintre dumneavoastra, avand o colectie mai mare de cataloage de semiconductoare vechi, ar putea sa-mi dea ceva informatii despre ele, as ramane indatorat. Capsulele diodelor sunt montate intr-un radiator (fiecare) de dimensiuni mari, cu sase aripioare. Va multumesc anticipat, Dorin Link spre comentariu
nostrom Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Si11N is a silicon diode, U = 800V, I = 13A, heatsink Link spre comentariu
Vizitator dorin_dragomir Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Multumesc mult. In urma postului Dvs, am descoperit ca mai are si un K in coada, era acoperit de praf: AEG Si11K. Pot sa mai abuzez odata? Dorin Gata, am gasit. Pentru referinta: Umax: 600V Imax: 10A - - - - Tmax: 140°C the Si11K is a silicon power rectifier Multumesc mult! Dorin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum