POLAKU2002 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) buna ziua.am cumparat tv asta second de doar 4 luni si aseara nu a mai vrut sa lumineze display -ul si am descoperit ca 1 din cele 4 lampi este dusa...as vrea sa il fac sa mearga cu doar 3 lampi,ar fii posibil? este echipat cu OZL68gn Editat Septembrie 3, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Schimba lampa, nu e mare agitatie... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Daca nu aveti lampa de schimb, cred ca se poate pacali controllerul, scoasa lampa defecta din cupla si se face un strap(o bucata de fir) de la cupla unei lampi bune(firul rece) la cupla lampi defecte(firul rece) si gata, ai pacalit invertorul(protectia ramine activa) Editat Septembrie 3, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
tanase Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 sau daca nu te bagi s scoti lampa .montezi una in afara display-ului...in interiorul tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum