Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TITANIUM 20 TIT TXT 1

jonny_ryc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipry21

8

• Florinel TV

8

• dan cod

5

• jonny_ryc

4

Top autori în acest subiect

Eu am patit la un grunding mergea pe culoarea rosie iam schimbat BF422 si in 2 zile pica inapoi si pina nu iam schimbat pe toti de pe culoarea rosie tot ardea BF422 avea cite 3 buc pe culoare

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Atunci este katodul de la tub in scurt cu masa , izoleaza filamentul , da 3 spire pe traful linii(pe ferita) si salvezi tubul , aceasta metoda se foloseste in cazul ca nu mai este alta operatiune de facut decit de salvat tubul sinu se stie cit timp , dar asata daca nu este alta problema , dupa cum spui asta este rezolvarea

Link spre comentariu

nu am intalnit sa crape finalul video de la catod pus la masa,dar cine mai stie,poate tranzistorii sant de .....at

Ăla cu 375 nu e ok. Schimba BFul.

pai cred ca ala nu e catod ci g2 ,altfel se lasa cu explozie in tensiunea video si cine stie ce mai crapa acolo,ori nu a masurat bine ori e scurt cu g2 si nu stiu cum sa scoata un asemnea scurt,poate cu vre-un c400-450v incarcat si descarcat,dar daca ar avea 375v pe acel catod cred ca ar fi ceva albastru,asta daca nu a murit in timp cu asemenea tensiune,

deci refaceti masuratorile,puneti pe rand catozii cateva secunde la masa pentru test si mai vedem

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

nu am intalnit sa crape finalul video de la catod pus la masa,dar cine mai stie,poate tranzistorii sant de .....at

pai cred ca ala nu e catod ci g2 ,altfel se lasa cu explozie in tensiunea video si cine stie ce mai crapa acolo,ori nu a masurat bine ori e scurt cu g2 si nu stiu cum sa scoata un asemnea scurt,poate cu vre-un c400-450v incarcat si descarcat,dar daca ar avea 375v pe acel catod cred ca ar fi ceva albastru,asta daca nu a murit in timp cu asemenea tensiune,

deci refaceti masuratorile,puneti pe rand catozii cateva secunde la masa pentru test si mai vedem

Se poate colegu si ai dreptate eu nu am intilnit katod cu 375v cind el se alimenteaza cu maxim 200v

Asta cu 3 spire pe trafo linii si cu izolarea filamentului nu am mai facut.Unde leg capetele firelor de la cele 3 spire se poate va rog o schema? Multumesc.

Pune o poza cu placa TK si iti voi arata unde intrerupi si unde lipesti cele 3 spire de pe traf

Link spre comentariu

Se poate colegu si ai dreptate eu nu am intilnit katod cu 375v cind el se alimenteaza cu maxim 200v

Pune o poza cu placa TK si iti voi arata unde intrerupi si unde lipesti cele 3 spire de pe traf

Buna , ma ajuti te rog cu conectarea celor 3 spire pe schema . multumesc.

Am atasat schema tk.

https://imgur.com/a/w38GW

Link spre comentariu

Buna , ma ajuti te rog cu conectarea celor 3 spire pe schema . multumesc.

Am atasat schema tk.

https://imgur.com/a/w38GW

Pe schema alea 2 traseie care sunt marcate cu rosu trebuie intrerupte si lipesti cele 2 capete de la acele 3 spire , intrerupi traseiele inainte de unde vine lipit soclu si acolo lipesti firele direct pe pinii soclului

crt.png

Cel mai bine era o poza cu placa tk si iti aratam mai exact unde trebuie dar poate te descurci si cu schema

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări