dan cod Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 BF422 ajunge. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 7, 2018 Partajează Postat Ianuarie 7, 2018 Eu am patit la un grunding mergea pe culoarea rosie iam schimbat BF422 si in 2 zile pica inapoi si pina nu iam schimbat pe toti de pe culoarea rosie tot ardea BF422 avea cite 3 buc pe culoare Link spre comentariu
cipry21 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Am schimbat si BF422 si BF423 toti nici o schimbare dar se incalzesc destul de tare aproape ca nu poti tinea degetul ii normal? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Atunci este katodul de la tub in scurt cu masa , izoleaza filamentul , da 3 spire pe traful linii(pe ferita) si salvezi tubul , aceasta metoda se foloseste in cazul ca nu mai este alta operatiune de facut decit de salvat tubul sinu se stie cit timp , dar asata daca nu este alta problema , dupa cum spui asta este rezolvarea Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 (editat) nu am intalnit sa crape finalul video de la catod pus la masa,dar cine mai stie,poate tranzistorii sant de .....at Ăla cu 375 nu e ok. Schimba BFul. pai cred ca ala nu e catod ci g2 ,altfel se lasa cu explozie in tensiunea video si cine stie ce mai crapa acolo,ori nu a masurat bine ori e scurt cu g2 si nu stiu cum sa scoata un asemnea scurt,poate cu vre-un c400-450v incarcat si descarcat,dar daca ar avea 375v pe acel catod cred ca ar fi ceva albastru,asta daca nu a murit in timp cu asemenea tensiune, deci refaceti masuratorile,puneti pe rand catozii cateva secunde la masa pentru test si mai vedem Editat Ianuarie 20, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Am si eu problema cu acest model de tv cu imaginea este galbuie/roscata de unde poate fi problema? placa TK ? lipseste o culoare RGB? https://imgur.com/JNFLK3I Link spre comentariu
cipry21 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Asta cu 3 spire pe trafo linii si cu izolarea filamentului nu am mai facut.Unde leg capetele firelor de la cele 3 spire se poate va rog o schema? Multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 nu am intalnit sa crape finalul video de la catod pus la masa,dar cine mai stie,poate tranzistorii sant de .....at pai cred ca ala nu e catod ci g2 ,altfel se lasa cu explozie in tensiunea video si cine stie ce mai crapa acolo,ori nu a masurat bine ori e scurt cu g2 si nu stiu cum sa scoata un asemnea scurt,poate cu vre-un c400-450v incarcat si descarcat,dar daca ar avea 375v pe acel catod cred ca ar fi ceva albastru,asta daca nu a murit in timp cu asemenea tensiune, deci refaceti masuratorile,puneti pe rand catozii cateva secunde la masa pentru test si mai vedem Se poate colegu si ai dreptate eu nu am intilnit katod cu 375v cind el se alimenteaza cu maxim 200v Asta cu 3 spire pe trafo linii si cu izolarea filamentului nu am mai facut.Unde leg capetele firelor de la cele 3 spire se poate va rog o schema? Multumesc. Pune o poza cu placa TK si iti voi arata unde intrerupi si unde lipesti cele 3 spire de pe traf Link spre comentariu
cipry21 Postat Ianuarie 20, 2018 Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 Ma scuzati am masurat din greseala G2 pe cei 3 catozi am asa 125v, 120v , 120v https://imgur.com/a/p2tTw https://imgur.com/a/ultjd Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Cu asa lipituri , mare minune de n'or fi ceva scurturi in placa. Soclul TK'l schimbasi ? Editat Ianuarie 21, 2018 de leoncris Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 as zice ca acolo e dus tubul avand in vedere ca tensiunile pe catozi sant apropiate, Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Eu zic sa schimbe soclul prima data si sa aduca intr'o stare decenta placa TK Link spre comentariu
cipry21 Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 (editat) Nu exista nici un scurt ! Editat Ianuarie 21, 2018 de cipry21 Link spre comentariu
cipry21 Postat Ianuarie 23, 2018 Partajează Postat Ianuarie 23, 2018 Se poate colegu si ai dreptate eu nu am intilnit katod cu 375v cind el se alimenteaza cu maxim 200v Pune o poza cu placa TK si iti voi arata unde intrerupi si unde lipesti cele 3 spire de pe traf Buna , ma ajuti te rog cu conectarea celor 3 spire pe schema . multumesc. Am atasat schema tk. https://imgur.com/a/w38GW Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Buna , ma ajuti te rog cu conectarea celor 3 spire pe schema . multumesc. Am atasat schema tk. https://imgur.com/a/w38GW Pe schema alea 2 traseie care sunt marcate cu rosu trebuie intrerupte si lipesti cele 2 capete de la acele 3 spire , intrerupi traseiele inainte de unde vine lipit soclu si acolo lipesti firele direct pe pinii soclului Cel mai bine era o poza cu placa tk si iti aratam mai exact unde trebuie dar poate te descurci si cu schema Editat Ianuarie 26, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum