mircea65 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Buna ziua, am ac.tv. Panasonic cu traf linii FQI21B103 defect-va rog ce pot adapta in locul lui. multumesc. cu stima! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 HR80550 sau FBT80550. Iar daca doriti originalul FQI21B103,atunci il gasiti la suma de 120 lei. Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Stiam echivalentul, insa pretul e destul de mare-ma gandeam ce sa adaptez in locul lui. multumesc. cu stima! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Stiam echivalentul, insa pretul e destul de mare-ma gandeam ce sa adaptez in locul lui. multumesc. cu stima! Ok,atunci asteptati alte pareri de la alti userii de pe aici .... O seara minunata ! Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Buna dimineata, am reusit sa rezolv problema-am pus HR7944 cu modificarea pinilor si merge bine, am modificat putin tens. pt BV de la 30v la 26v, in rest toate tens.recuperate sunt corecte.Am o problema cu prezenta in partea de sus a ecranului a cate 2 perechi de linii RGB(cate 2 din fiecare), dar nu cred ca e de la traf, ci cred ca erau si innainte de defectiune-am inlocuit electroliticii din BV, dar nicio schimbare. Dati-mi va rog niste idei. multumesc. cu stima! Editat Septembrie 3, 2016 de mircea65 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Acolo eu cred ca nu stinge bine intoarcerea si totusi poate fi de la traf.Eu as incerca prima data sa jonglez cu alimentarea BVului . Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Buna dimineata, s-ar putea sa aveti dreptate, am lasat alimentarea BV-ului la 30v si pozitia liniilor este putin mai sus cam cu 2cm. Mai departe detailati ce inseamna sa jonglez cu alimentarea BV-ului-sa maresc alimentarea, sau sa bobinez pe traf o infasurare pt. BV? Si inca ceva in datashet-ul integratului am vazut ca tens. din pinul 6 este min.45-max 68v, insa pe spatele placii este trecut 25v-aici am o dilema. multumesc. cu stima! Editat Septembrie 5, 2016 de mircea65 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Nu am schema in fata dar daca data sheetul spune asta as pune o spira,doua cat trebuie binenteles trebuie gasit sensul si masurata tensiunea dupa fiecare modificare. Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Sa inteleg ca in serie cu bobina din traf.adica la cea existent mai adaug cateva spire? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Sigur ca da.O spira intr-un sens sau altul de bobinaj si masori tensiunea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Acolo trebuie inseriata o rezistenta inainte de dioda de redresare a bv-ului prin tatonare pina ajunge alimentarea la 26v Editat Septembrie 5, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
mircea65 Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Buna dimineata, am bobinat 5 spire pe traf si tens. a crescut la 35volti si am rezolvat problema, insa temp. integratului a crescut la aprox. 70-72grade, asa ca am renuntat la ac. artificiu, am coborat tens. la 26v ca in schema, iar temp. integratului e pe la 62 grade-cam asta e-liniutele RGB nu sunt f. deranjante-e un compromise. Multumesc tuturor. cu stima! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 (editat) Daca reglezi din UG2 nu dispar liniutele? o poza cu imaginea ar fi bine Editat Septembrie 6, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Nu o sa dispara oricat regleaza acolo clar traful fiind china nu este 100% ok si de aceea nu stinge bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum