Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Traf linii sasiu Z-M3L

mircea65

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea65

6

• dan cod

4

• FLORIN IORDACHE

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Stiam echivalentul, insa pretul e destul de mare-ma gandeam ce sa adaptez in locul lui.

multumesc.

cu stima!

Ok,atunci asteptati alte pareri de la alti userii de pe aici .... :reytre

O seara minunata !

Link spre comentariu

Buna dimineata,

am reusit sa rezolv problema-am pus HR7944 cu modificarea pinilor si merge bine, am modificat  putin tens. pt BV de la 30v la 26v, in rest toate tens.recuperate sunt corecte.Am o problema cu prezenta in partea de sus a ecranului a cate 2 perechi de linii RGB(cate 2 din fiecare), dar nu cred ca e de la traf, ci cred ca erau si innainte de defectiune-am inlocuit electroliticii din BV, dar nicio schimbare. Dati-mi va rog niste idei.

multumesc.

cu stima!

Editat de mircea65
Link spre comentariu

Buna dimineata,

s-ar putea sa aveti dreptate, am lasat alimentarea BV-ului la 30v si pozitia liniilor este putin mai sus cam cu 2cm. Mai departe detailati ce inseamna sa jonglez cu alimentarea BV-ului-sa maresc alimentarea, sau sa bobinez pe traf o infasurare pt. BV?

Si inca ceva in datashet-ul integratului am vazut ca tens. din pinul 6 este min.45-max 68v, insa pe spatele placii este trecut 25v-aici am o dilema.

multumesc.

cu stima!

Editat de mircea65
Link spre comentariu

Acolo trebuie inseriata o rezistenta inainte de dioda de redresare a bv-ului prin tatonare pina ajunge alimentarea la 26v

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Buna dimineata,

am bobinat 5 spire pe traf si tens. a crescut la 35volti si am rezolvat problema, insa temp. integratului a crescut la aprox. 70-72grade, asa ca am renuntat la ac. artificiu, am coborat tens. la 26v ca in schema, iar temp. integratului e pe la 62 grade-cam asta e-liniutele RGB nu sunt f. deranjante-e un compromise.

Multumesc tuturor.

cu stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări