Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina spalat Whirlpool AWT 2285

Vizitator Samy N.

Postări Recomandate

Vizitator Samy N.

Buna ziua,

Masina din titlu se opreste in timpul fiecarui ciclu inainte de pasul de Clatire + Centrifugare. Am verificat admisia de apa si evacuarea. 

Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Unde ar putea fi problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Prin manual nu scrie nimic? De obicei, la sfârșit este un capitol cu probleme si rezolvarea lor. Poate s-o fi damblagit creierasul ei. Încearcă și alte programe, dacă la niciunul nu trece de pasul acesta, are o piedică fizic, ceva nu e în ordine. Presiune ai la rețea cum scrie in manual? Tensiune de alimentare ai cum cere?

Link spre comentariu
Vizitator vili popa

AWT2285 din câte stiu este echipata cu electrovalvă simplă.Mașina e puțin cam bătrână, Problemele posibil să fie din placa electronică, mai exact alimentarea plăcii.Trebuie verificat condensatorul de pe alimentare(1-2.2microfarazi/275v) și condensatorii de filtraj electrolitici(2buc x 100micro/16v și 1buc x 1000micro/10v ,nu sunt prea sigur). O problema creează la acele placi electronice și comutatorul de funcții rotativ,adică cel ce îl rotești pentru a fixa programele. Aici problema e mai simplă, se demontează și se spală cu alcool thnic sau se folosește spray kontact. Baftă

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări