ionbel1 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Am un lcd cu panelul chi mei V 260 B1 L03 spart si dispun de un panel de aceeasi dimensiune V 260 B1 L01.Intrebarea este daca sint compatibile cele doua.Multumesc. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 N-ai sa stii sgur pina nu faci proba. Nu trebuie sa-l pui pe noua rama ca sa poti sa-l probezi. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Eu unul a-si zice ca ar trebui sa functioneze...dar acum nu se stie sigur,sigur... Asa cum va spus si colegul de mai sus..ca trebuie probat ca sa vedeti daca functioneaza sau nu funtioneaza. Dar totusi pe urma s-ar putea sa fie nevoie de un alt soft pentru acest display...pe care o sa-l puneti acum la acest tv-u al dvs. O zi superba va doresc !!! Mult,mult succes va doresc !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Trebuie vazut si tensiunile de alimentare daca corespund unul cu celalalt , sa nu fie unul cu 5v si celalalt cu 12v Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum