tudor_x19 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Buna ziua, doresc sa indoi la abkant (intr-o firma privata, stiu ca nu e manual abkantul) o coala de aluminiu eloxat de 2mm grosime.Daca stie cineva cum se comporta la indoire ,Al fiind eloxat deja,adica daca nu se va crapa/distruge acel strat depus pe tabla.Ar mai urma si sa-l gauresc,punandu-se si aici aceeasi problema de distrugere locala a eloxarii in jurul locului unde se dau gaurile. multumesc, Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) ce dimeniune are coala ? eu am un abkant mic manual lungime maxima 1000mm , merge sa indoi tabla 0.5 mm mai gros nu prea merge , daca ai o bucata in plus putem incerca. si pot indoii doar pana la 90grade , fara cutii Editat Septembrie 2, 2016 de emil.gabor Link spre comentariu
Vizitator Pentoda Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 A lui are 2mm. Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 multumesc emil,....inca nu am cumparat bucata,Ar fi de 500/500 mm, dar grosimea e cea specificata in titlu,,,2 mm. Link spre comentariu
emil.gabor Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Am văzut ca ii de 2 dar de aluminiu . Eu îndoiam tabla zincate . Link spre comentariu
spik Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Eu am indoit tabla striata si nu au fost probleme.Daca acel luciu de pe fata cu striuri este eloxare pot face o proba si va spun si arat concluziile. Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 nu cred ca eloxeaza ei cea striata,eloxarea e pt aplicatii mai finutze,design,etc Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) De-asta au îndoit colegii mei la scula respectivă, grosime de 5. http://www.depozit-online.ro/shop/tabla-aluminiu/tabla-de-aluminiu-striata-3-0x1250x2500 nu a avut nimic. Nu știu cum e tabla eloxata. http://relocsa.ro/wp-content/uploads/2014/05/terra_nova_optim11-1342x784.jpgO poți vedea deasupra scărilor, e podeaua care are un brâu în Jos de 5 cm Editat Septembrie 4, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum