danyby Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Salut, am intampinat la un samsung de 37'' problema din imagine, suspectez ca e tot modulul T-con si asa cum am procedat anterior as vrea sa schimb placa cu tot, doresc sa imi confirmati daca se poate daca placa din pzoa este cea suspecta.Multumesc! Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 98% T-con Link spre comentariu
calinagodja Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Eu as schimba ic as15-f ,cred ca ala este problema. Link spre comentariu
danyby Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Ma uit acum sa vad daca e pe acea placa! Multumesc Vreun coleg sa schimb si eu As15 in bucuresti ? contracost Link spre comentariu
danyby Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 As15-f defect, ori gasesc pe cineva sa ma ajute sa il schimb ori schimb placa Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 AS15 cred ca mai am eu 2-3 bucati, te pot ajuta cu montajul contra cost (o bere mare ) lasa un mesaj privat, trebuie sa le caut. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 schimb-i t-con-ul....nu te zgarci.... Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) "samsung de 37'' ?!? Dupa 326 postari nu ai invatat sa dai date concrete despre tv : model , sasiu ... ? Editat Septembrie 4, 2016 de leoncris Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 (editat) "samsung de 37'' ?!? Dupa 326 postari nu ai invatat sa dai date concrete despre tv : model , sasiu ... ? Eeee,asta nu e nimic 326 de postari...am vazut eu uni si mai tari....adica cu 1500-2000 postari si care uita aceste date sa ni le spuna..adica modelul si sasiu.Deci nu e nici primul si nici ultimul care l-am vazut...Eu unul cred ca trec peste postarea cu regulamentul forumului... Pentru dvs domnule danyby dati un click aici : http://www.elforum.info/topic/7383-reguli-obligatorii-pentru-cerere-documentatii-si-dumpuri/ . O zi buna va doresc !!! Editat Septembrie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
danyby Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Imi cer scuze ca nu am trecut sasiu/model.Cu toti invatam, pe viitor o sa fiu mai atent sa trec toate detaliile.Multumesc mult ! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Adevarul este ca la asa defect trebuie stiut doar ce T-CON are Link spre comentariu
danyby Postat Septembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Rezolvat- as15 defect, cu ajutorul domnului Catalin de pe forum tv-ul merge perfect! Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Ma bucur ca merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum