Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED Vortex

liviu_mad

Postări Recomandate

Model VLED-24B1D.

Cand aprind tv apare in stanga cateva dungi verzui verticale dupa care se umple pe tot ecranul dar catre dreapta sunt mai sterse. Sunet am . In interior nu a mai fost umblat si totul pare in regula , ca tensiuni am 12v, 5v, 3.3v, 1.5v . Are cineva o schema? Oare este display-ul busit?

Editat de liviu_mad
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu_mad

6

• FLORIN IORDACHE

3

• bobo

2

• sesebe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cum postez o foto mai mare de 500k ? nu se poate mari pragul la 1M macar? aviz administratorilor 

si sa rvin la TV -ul meu . ar putea sa fie problema de soft?

Link spre comentariu

Pt a posta poze mai mari trebuie sa le incarci pe un site de image hosting (de exemplu http://tinypic.com/) iar de acolo copii aici pe forum numai link-ul pt forumuri.

Din pacate direct pe forum nu se accepta imagini mai mari........

edit: am postat simultan

Editat de sesebe
Link spre comentariu

daca apar si acele umbre negre in colturi si imaginea are tendinta sa se intunece dintr-o margine in alta sau dintr-un colt in altul atunci 99,9% ecran defect.

mai puteti verifica conexiunea lvds dintre placa mama si t-con sa nu fie oxidata si sa faca bine contact.

Editat de bobo
Link spre comentariu

101% display-ul defect, am 4 bucati la cutie, cu acest defect(asa le-am cumparat), display-ul este LTA230AP01, le-am pastrat in speranta ca pina la urma voi gasi remediul la acest display........inca mai fac experimente......

Link spre comentariu

cu alte cuvinte se vindeca cu altul? 

nu este cazul sa mai inlocuiesc softul?

Daca tv-ul face toate functiile, are imagine pe program......etc, nu cred ca are rost resoftarea..

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări