ionel sm Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Da dar eu vreau sa inlocuiesc tot pe tda8174aw cand ii gasesc defecti. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 nu stiu ce sa zic ,personal la 11ak30 nu am avut de furca cu bv-ul si am prins cel putin 10buc cu defect pe bv ,si toate defecte reparabile in maxim 60min,ce e drept am folosit in 99% din cazuri circuite integrate recuperate printre care si varianta veche 8174a,dar fiecare cu norocul lui Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 De la miv am cumparat eu 4 buc si toate au fost ok Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Eu personal am avut si experiente neplacute cu piese de la Miv***m.Piesele cumparate de la ei sant ca la alba-neagra.Trebuie sa cumperi mai putine sa le testezi si dupa aceia te-nfigi sa ei mai mult dar si aici este un risc..daca se schimba lotul.Eu cred ca e bine sa ne luam si dupa comentarii mai ales cand sant mai multe negative.Cand se strecoara 1,2 comentarii pozitive printre cele negative nu pot fi si credibile.In plus d-lor trimit foarte greu comenzile ..le lasa doua zile la dospit.Sant firme care trimit in ziua cand ai facut comanda. Editat Septembrie 14, 2016 de ionel1959 Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 depinde de noroc ,am avut si eu experiente neplacute cu piese de la m..... dar 80% au fost ok Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Poate va mai aruncati o privire la poza de la #14 sa-mi spuneti daca sant de calitate ca vreau sa le cumpar.Acum ca n-o fi poza reala cu ce primesc ramane de vazut. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Incearca sa iei de la Cristronic.Nu am avut probleme cu piesele de la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum