Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dunga orizontala cadre tda 8174 11ak30, indiferent de integrat problema persista

alexim_mihai

Postări Recomandate

nu stiu ce sa zic ,personal la 11ak30 nu am avut de furca cu bv-ul si am prins cel putin 10buc cu defect pe bv ,si toate defecte reparabile in maxim 60min,ce e drept am folosit in 99% din cazuri circuite integrate recuperate printre care si varianta veche 8174a,dar fiecare cu norocul lui

Link spre comentariu

Eu personal am avut si experiente neplacute cu piese de la Miv***m.Piesele cumparate de la ei sant ca la alba-neagra.Trebuie sa cumperi mai putine sa le testezi si dupa aceia te-nfigi sa ei mai mult dar si aici este un risc..daca se schimba lotul.Eu cred ca e bine sa ne luam si dupa comentarii mai ales cand sant mai multe negative.Cand se strecoara 1,2 comentarii pozitive printre cele negative nu pot fi si credibile.In plus d-lor trimit foarte greu comenzile ..le lasa doua zile la dospit.Sant firme care trimit in ziua cand ai facut comanda.

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări