alexim_mihai Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu o dubla problema. Am pe masa doua televizoare ambele cu sasiu 11ak30, amandoua au venit cu cadrele in scurt, am schimbat cadrele, am schimbat cond de 100uf si cel de pe alim, verificat diode, rezistori. Acum nu le arde dar se incing foarte tare , ia foc nu alta. Am dunga orizontala alba, nu mai stiu ce sa mai masor. Bobina de deflexie este buna, am incercat si alta tot la fel face. Pe cadre am urm tensiuni:1 12,72v 2 26v 3 5,22v 4 3v 5 17,28v 6 masa 7 3,34v 8 4,21v 9 4,21v 10 26v 11 25v Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 integratele de cadre sint bune ? poate sint stifturi Link spre comentariu
winstyle Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Dacă tensiunea de alimentare este normală , foarte probabil ai nimerit un lot de știfturi . Nu m-aș mira , dacă sunt cumpărate de la Miv. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Încearcă cu un integrat recuperat din tv funcțional, sau șasiu cu alte defecte.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Totusi incercati un integrat tda 8174A din recuperari (dar sa fie bun,verificat)...Dar totusi ce ati pus,ati pus TDA 8174 simplu sau TDA 8174A, TDA 8174AW sau TDA 8174W ??? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 schimbati si dioda de langa tda 8174,si cea din alimentare,de multe ori cea ce alimenteza cadrele cade un scurt sau conduce in ambele sensuri Link spre comentariu
coman ion Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Desi se intampla rar, un defect cu simptomul mentionat este filtrul antioscilatie de pe iesire , C611-R623. Defectarea acestuia poate duce uneori (nu mereu) la intrarea in oscilatie pe 1-2 Mhz a finalului bv si incalzirea excesiva a acestuia. De asemenea deflexia nu se produce la frecventa asta si pe ecran ramane dunga alba. Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Este vorba de tda8174aw cumparate de la domnu Ilas , Pancota. Dioda de alimentare am schimbat-o odata cu condensatorul, cadre am cumparat si de la magazinul de la mine din oras, tot asa comportament. ,C611 inca nu am verificat dar R623 are valori normale. Maine dimineata verific si condensatorii ficsi . Ciudat este ca amandoua sasie au acelasi defect. Nu- mi explic de unde tensiunea asa mare pe pinul 11 , cand acolo erau aproximativ1,2v, si pinul 5 trebuia sa fie vreo 4,4v. Aceste valori le au ambele televizoare, unul cu integrat din oras si unul cu integrat de la domnul Ilas. 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 ...in pin 47 STV cum sta treaba ??? aveti semnal ddf ?....puneti osciloscopul si urmariti traseul pana la TDA (BV). verificati daca nu este vre-un traseu deteriorat ( cand ati inlocuit integratul) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Trebuie inlocuita si dioda de flyback D602 chiar daca da bine la masuratori Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 (editat) Am masurat c611 si r623 sunt bune , le-am inlocuit. Am inlocuit d602, d614, d610, traseul pin47 pana la pin 3 tda8174aw este bun, si pana in tranzistorul q606 tot bun este. Nu am osciloscop, deci trebuie sa ma descurc cu "urechea". Editat Septembrie 3, 2016 de alexim_mihai Link spre comentariu
alexim_mihai Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Da ...asta e cu chinezerii pe piata... am luat componenta cu componenta , am verificat tot baleiajul vertical , totul era perfect.... Doar porcariile alea de integrate tda 8174 aw, erau defecte , tensiunile alea aiurea erau din cauza ca sunt ele sarme infipte in plastic. Azi am prins un eurocolor , parca am vazut o minune,am incercat integratele noi , toate sunt rebuturi. Am am luat teapa cu integratele de la domnul Ilas din Pancota. timp pierdut, bani pierduti....Cauti acul in carul cu fan , dar acul nici nu exista. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Cumpara de la miva... si va merge Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) La Miva*** lipsa stoc si daca va uitati la ultimele pareri sigur n-ati mai cumpara.In afara de treaba asta la Tda8174aw au crescut preturile la 30...35lei pe bucata.Acum nu stiu daca sant si de calitate.Eu pana nu demult le luam cu 10 lei.Am gasit sa iau din afara cu 24dolari lot de 20bucati.Daca cineva a folosit asa ceva vreau o parere.Daca este cineva interesat ii dau adresa pe MP. Eu nu stiu ce au saltat preturile ai nostri ca cred ca tot de acolo le ia. Editat Septembrie 12, 2016 de ionel1959 Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Dragii mei,nu trebuie să cumpărați cu AW!Cumpărați cu A simplu,și modificați olecuță prinderea pe radiator;și-l puteți folosii și în locul lui 1771. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum