Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tel S S2+ se închide

Taraxacus

Postări Recomandate

codurile astea, si toate informatiile in general sunt mai ascunse, pentru ca ...mna...ca sa fiu sincer situatia e asa. daca nu te pricepi du-l la o garantie, la un service...etc. restul...ar intelege ceea ce-am scris.

nu o sa explice nimeni step-by-step, pentru ca e doar un pas spre un brick. iar asta se face pe cont propriu, nu vrea nimeni sa raspunda ptr cineva. in fine.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

4

• cristiaCT

1

• ianhus

1

• Fantomas

1

Top autori în acest subiect

Daca vrei ajuti, daca nu o bagi p-aia cu raspunderea. Poate o sa ajung si la un service din zona mea. Am contactat telefonic reprezentanta samsung si am fost total dezamagit. Oricum nu o sa mai cumpar vreodata niciun produs samsung.

Link spre comentariu

nu ai de ce sa fi dezamagit. te duci cu telefonul de unde l-ai luat daca e in garantie, iar ei fie ti-l preiau, fie il trimiti tu direct in service. o sa-l repare sau o sa-ti schimbe placa de baza si gata. daca nu e in garantie, intr-adevar e mai complicat..

fiind un S2 ma indoiesc sa se mai afle in garantie, e un telefon care deja a rezistat cu succes in fata anilor care au trecut.

eu as face cam asa. as salva ce se afla pe partitia EFI.

l-as desface si-as curata toate contactele, inclusiv cele care leaga flat-urile.

apoi as sterge complet telefonul inclusiv partitiile. repartitionat, ultimul firmware pe el, si o baterie noua.

pe urma as rescrie EFI, daca e cazul. 90% ar merge , si daca nu, la gunoi. e totusi un S2.

Documentatie:

http://adbdriver.com/

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/general/how-to-root-samsung-galaxy-sii-gt-i9100-t3181136

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.rootexplorer

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

am zis , parca, mai sus ca nu mai deschid alt topic, dar ar trebui. era vorba de un s7 edge luat de vreo 7 luni, e in garantie, dar oricum e lipit tot si greu de desfacut. O sa vad daca mi-l inlocuiesc cu altul, ca de reparat ma lipsesc. Ingheata aleator si nu ma prind daca e un soft aiurea sau ceva hardware.

Link spre comentariu

la s7, 75% este hardware. nu te lipsii de reparatie. consta in schimbarea placii de baza. nu te gandii ca-ti schimba vreo piesa pe pcb cineva(la garantie). de schimbat...se schimba in primele 24-48 ore. pe urma nu mai este posibil din cauza IMEI-ului care figureaza ca si vandut. carcasa nu intra sub incidenta garantiei, deci..iti este clar de ce nu se mai schimba.

procedura este standard. se efectueaza o instalare proaspata si completa a unei imagini Android.

daca telefonul mai are inca probleme, se schimba placa de baza.

placa defecta se trimite la analiza in fabrica, dar nimeni nu o va mai analiza vreodata. ar fi pierdere de timp.

totusi face parte din protocolul garantiei, altfel cum se justifica schimbarea.

mai simplu nu se poate.

de lipituri nu-ti fa griji, au ceea ce trebuie ca sa-l desfaca, si cu scula potrivita e joaca sa-l desfaci. din pacate/fericire hobbysti stau deoparte.

Incearca sa faci si testele 10,11,12 din pagina de test obtinuta daca formezi *#7353#

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări