Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noul yahoo messenger 0.8.155

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Pai am yahoo messenger 8-9-10-11,5....dar nu mai e valabil,adica numai poti vorbi cu nimeni...sau sters toate contactele....

Pai da si eu am si skype, facebook ...adresa de e-mail o folosesc incontinuare si eu...dar numai yahoo messenger numai merge. :reytre

Va multumesc mult pentru raspunsurile oferite !!!

Eu nu mai folosesc  Messenger de cand am inceput sa folosesc Linux. Cu toate ca are un program care poate importa contactele si alte cele din alte asemenea programe (este vorba de Pidgin), am observat ca nu prea il mai foloseste nimeni. Si pana la urma, daca ei nu sunt interesati de functionarea softului cu mai multe sisteme de operare, de ce mi-as bate eu capul sa il fac sa mearga cu ce am eu?  Eu pot gasi alternative. Oricum, cum a spus si un alt coleg mai sus, si-au taiat craca de sub picioare de mult timp. Chiar vroiam sa renunt si la mail si sa trec la Google, dar ma enerveaza ca asta imi zice ca acel "id" este deja folosit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

8

• vergil

3

• Barbu Andrei

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Whats App si Viber de pe smartphone-urile cu Android au facut inutil Yahoo Messenger, cele doua programe avand avantajul mobilitatii si a utilizarii mai simple.

Chiar asa, de ce nu folositi Whats App?!

Link spre comentariu

și eu am renunțat la yahoo mess o dată cu trecerea la versiunea nouă, am trecut pe whats app pe care îl foloseam oricum, pentru care există și un program de windows ”Whatsie” și astfel cînd stau la pc scriu comod prin whatsie și, dacă plec de la pc, iau conversația cu mine pe telefon. În permanență conversațiile de pe pc se află și pe mobil, fiind permanent sincronizate prin internet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări