FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Buna seara ! Am observat ca noul yahoo messenger nu functioneaza pe wind...xp,imi zice ca nu e compatibil. Se poate rezolva cumva s-a functioneze si pe wind....xp,nu numai pe wind....7-8 etc.....???? Astept un raspuns de la dvs !!! Multumesc mult !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Chiar nu stie nimeni cum se poate instala acest yahoo mesenger 0.8.155 pe un wind.....xp ??? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Probabil că nu merge, avînd în vedere că XP nu mai are suport de nişte ani buni. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Probabil că nu merge, avînd în vedere că XP nu mai are suport de nişte ani buni. Ok,am inteles ! Momentan intru pe e-mail....iar acolo pe e-mail exista si un messenger....dar doar sa vorbim prin scris...nu verge sa vorbim vocal sau cu video. Dar totusi am auzit ca nici noul messenger..nu are functia de audio video...merge tot asa prin scris sa vorbim. Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 http://www.oldversion.com/windows/yahoo-messenger/ Le puteti incerca, pe rand, de la cel mai nou spre cel mai vechi. Sau luati direct versiunea care stiti ca mergea. Link spre comentariu
mario_xx Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Intr-adevar, nu exista inca functia de apel/apel video in noul messenger. Un gunoi. Isi merita soarta Yahoo Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Eu nu mai folosesc de ani buni Yahoo Messenger. Sunt destule softuri care inlocuiesc cu succes Messenger-ul. Doar aplicatia de mail o mai folosesc inca. Skype, Facebook si restul care or mai fi. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Pai am yahoo messenger 8-9-10-11,5....dar nu mai e valabil,adica numai poti vorbi cu nimeni...sau sters toate contactele.... Eu nu mai folosesc de ani buni Yahoo Messenger. Sunt destule softuri care inlocuiesc cu succes Messenger-ul. Doar aplicatia de mail o mai folosesc inca. Skype, Facebook si restul care or mai fi. Pai da si eu am si skype, facebook ...adresa de e-mail o folosesc incontinuare si eu...dar numai yahoo messenger numai merge. Va multumesc mult pentru raspunsurile oferite !!! Editat Septembrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Incercati clic dreapta pe pe executabilul yahoo - clic pe proprietati - apasati pe compatibilitate - bifati prima patratica , apoi alegeti varianta de windows pe care o aveti , si mai jos dati ,,se executa ca administrator'' - se aplica - ok Ar trebui sa mearga ....daca nu cumva a-ti incercat deja . Noul yahoo este o porcarie , dar poate îl mai inbunatatesc . Foarte multi il mai foloseau inca fiindca era mai simplu si rapid . Editat Septembrie 2, 2016 de vergil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Incercati clic dreapta pe pe executabilul yahoo - clic pe proprietati - apasati pe compatibilitate - bifati prima patratica , apoi alegeti varianta de windows pe care o aveti , si mai jos dati ,,se executa ca administrator'' - se aplica - ok Ar trebui sa mearga ....daca nu cumva a-ti incercat deja . Noul yahoo este o porcarie , dar poate îl mai inbunatatesc . Foarte multi il mai foloseau inca fiindca era mai simplu si rapid . Am incercat si asa cum ati zis dvs sa incerc,dar tot degeaba...Dar totusi nu stiu pe ce trebuie setat sub patratica bifata. Adica pe wind..95-98-Me-2000-NT 4.0 (Service pack5). El ca implicit imi da wind....95 dupa ce bifez casuta ( patratica ). Astept raspuns !!! Editat Septembrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Selectati windowsul pe care il aveti instalat . . Sau incercati si cu w98, sau luatile la rand , pe cele xp . Si totusi ce spune cand refuza instalarea ? Poate nu este executabilul bun , dati-l jos din nou poate il vrea . Editat Septembrie 2, 2016 de vergil Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Selectati windowsul pe care il aveti instalat . . Sau incercati si cu w98, sau luatile la rand , pe cele xp . Daca le-am incercat pe toate,dar fara nici un succes...Optiunea wind....xp nu are. Deci totusi eu cred ca nu e facut pentru aceste wind....95-98-me-2000-xp etc...pana la wind....7. Adica e un yahoo messenger de 2 banii . Nu e bun de nimic..mai ales daca nu are si functile audio/video. Link spre comentariu
vergil Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Corect . Asa este . Schimbati windowsul cu w7/32 .Eu de asta am si merge bine tote cele . Cu w7/64 am avut probleme , si am renuntat la el . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Corect . Asa este . Schimbati windowsul cu w7/32 .Eu de asta am si merge bine tote cele . Cu w7/64 am avut probleme , si am renuntat la el . Ok,va multumesc mult pentru ajutor si timpul acordat !!! O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Eu acum intru pe acest linck : https://messenger.yahoo.com ca sa pot intra pe yahoo messenger,dar tot pentru scris e valabil. Deci nu am pierdut nimic,nu mai instalez nimic nou,il folosesc asa cum merge el si gata,am rezolvat problema... Adica si daca il instalez pe cel nou pe un pc-u sau laptop care are wind.....7 instalat...tot aia face,numai putem vorbi audio/video. Asta e,poate in timp fac alte versiuni mai bune...de yahoo messenger care sa functioneze si pe xp si care sa aiba si functia audio/video. Cu asta am incheiat si subiectul ! Deci subiectul e inchis pentru mine. Dar totusi daca mai doreste care-va sa mai puna intrebari despre acest messenger...asta e partea a doua. O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Sa ne auzim cu bine ! Editat Septembrie 2, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum