daniels Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 2 ore, Усилитель a spus: Frumos lucrat, Multumesc! Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 22, 2022 Partajează Postat Noiembrie 22, 2022 Am turnat suprafata blatului. Are 2...3mm grosime. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 2, 2022 Partajează Postat Decembrie 2, 2022 Am rotunjit marginile canturilor cu o freza. Inainte a trebuit sa mai frezez marginile cu o freza dreapta. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Azi i-am dat ultimul strat de rasina Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 daniels.Frumos lucrat!Pentru gustul meu nu aş fi mers cu finisaj deschis la culoare şi lucios.Ceva închis,chiar negru şi mat.Eventual folosit vopsele sau vopsele + lac. Cum ai "turnat" răşina epoxi pe blat uniform? Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Negru peste lemn? Nu-si pierde tot farmecul? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Poate doar să accentuezi desenul fibrei. Dai și apoi slefuiesti ușor. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Acum 13 ore, BRANCA a spus: daniels.Frumos lucrat!Pentru gustul meu nu aş fi mers cu finisaj deschis la culoare şi lucios.Ceva închis,chiar negru şi mat.Eventual folosit vopsele sau vopsele + lac. Cum ai "turnat" răşina epoxi pe blat uniform? Multumesc! Primul strat la-am turnat in "cofraj". Am prins pe margine o banda si am turnat. A preluat toate neuniformitatile scandurilor. Am slefuit blatul pt stratul 2. Al 2 lea strat, mult mai subtire l-am intins cu pensula dupa care l-am "intins" cu o flacara. Pt rasina sunt coloranti dedicati, eu am ales o rasina transparenta tocmai sa se vada lemnul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum