xaxa Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 excelente lucrarile, felicitari! mai ales ca sint reciclari mor de invidie cind vad godinul ala. Am si eu unul de pe la jumatatea lui 1800, nefunctional si acum demontat, pe care sper ca odata sa il fac bar in birou.... Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 era frumos sa fie godin, este doar un gratar luat la reducere de la Praktiker in urma cu cativa ani. m-am gandit sa-i sudez tabla de jur-imprejur, insa m-am lasat pagubas. Link spre comentariu
xaxa Postat Septembrie 11, 2016 Partajează Postat Septembrie 11, 2016 arata bine, asa gratar cum e Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 (editat) Am gasit o masa veche pe care am sa incerc sa o salvez de la foc. Editat Octombrie 4, 2022 de daniels Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 14, 2022 Partajează Postat Octombrie 14, 2022 Am retezat partile stricate din picior Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 18, 2022 Partajează Postat Octombrie 18, 2022 Am slefuit calutii si am incleiat blatul Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 18, 2022 Partajează Postat Octombrie 18, 2022 Acum 49 minute, iancuiulius a spus: Sper că nu folosești holtzsuruburi. Nu voi folosi. Aveam de gand sa pun niste cepuri dar voi renunta. Am terminat si locurile unde prind calutii Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 19, 2022 Partajează Postat Octombrie 19, 2022 Am slefuit parte de sub blat si am hotarat sa-i fac o rama pt rezistenta. Am frezat niste canale la 5mm adancime. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Am facut o traversa pt fixarea piciorului. Pt traversa am frezat in blat un canal la 5mm. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Caluti priponiti sau probe de orizontalitate Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 Blatul are 80x80cm. Totul va fi slefuit pana la lemnul natural, iar in final va fi finisata cu rasina de laminare transparenta. Nu stiu cu ce a fost finisata. Am sa adun niste praf cand slefuiesc piciorul si partea de sus a blatului, sa-l pun intr-o cutie de tabla, sa-l incalzesc sa vad daca se topeste ceva, poate e pe baza de ceara de albine. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Am finisat piciorul si am incleiat calutii. Asta a fost cel mai greu. Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Nu am folosit niciodata rasina si nici nu am vazut pe cineva care lucreaza. M-am mai document si am cumparat de pe deve.ro rasina de laminare LR1941 Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Am terminat si blatul. I-am facut muchiile drepte, dar ma mananca sa i le frezez profilat. Nu am incleiat inca traversa de picior si de blat. Inaltimea a iesit de 65cm Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Frumos lucrat, si DA, ar arata mai bine muchia frezata profilat, chiar si daca putin, si ar potrivi mai bine ca stil cu picioarele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum