eugenbt Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) am stat o bucata de timp pe la cabanuta de la munte si m-am jucat cu cateva bucati de lemn provenite din resturi de pe langa casa omului, deseuri care urmau sa fie puse pe foc. totul este rustic, adica scandurile au fost slefuite grosier si date cu ulei de in. pentru mine am facut o bancuta de pus picioarele cand te odihnesti sau de facut focul la semineu si o masuta pentru cafea. pentru un prieten am realizat o masuta noptiera (sau o noptiera gen masuta) si o banca . banca are spatarul prea lasat insa remedierea va veni anul urmator. tot pentru mine, am facut si o platforma din scandura pentru atelier deoarece mi s-a lasat podeaua din beton. platforma o pot ridica atunci cand se mai lasa . aceasta a fost facuta cu scanduri cumparate si cu niste dulapi ramasi de la alta constructie. Editat Septembrie 1, 2016 de eugenbt Link spre comentariu
Vizitator Pentoda Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Ehee,omul gospodar. Frumos. Link spre comentariu
Vizitator Birladeanu Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 @ eugenbtfelicitari! continua. nu asculta toate remarcile rautacioase. e' destul sa fii tu multumit, si daca poti impartasi si altora e destul... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Mie mi se pare absolut superb. Bravo şi la mai multe! Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Titlul sectiunii este:"Proiecte si realizari", si nu "Inventii si inovatii in domeniul prelucrarii lemnului si al derivatelor acestuia". am incercat sa resuscitez putin topicul si sa arat ce-am facut in concediu. nu sunt de meserie si nu am suficiente scule pentru lucruri perfecte. multumesc tuturor celor care au citit postarea, atat celor care s-au bucurat de imagini cat si celor carora nu le-a placut. poate voi reusi data viitoare sa postez ceva mai alambicat, care nu se poate realiza cu "Cateva straifuri si resturi , un circular manual, un soricel, o bormasina portabila, un abricht portabil,niste bait/lac, smirghel si un pumn de holzsuruburi". Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 si pentru ciobanul Vasile si pentru stramosii nostri ar fi timp pierdut sa posteze, nu sa realizeze ceva. pentru multi dintre tinerii din ziua de azi ar fi invers. locuiesc la bloc si rarele momente cand pot sa fac ceva din lemn sunt concediile. in plus, incerc sa inoculez putina manualitate si iubire de lemn copiilor. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Parerea mea e ca a facut bine ca a postat. De multe ori o simpla imagine te scoate din impas. Nu toti sunt asi in a face si electronica, electrica, tamplarie, mecanica etc si culmea, toate in aceeasi viata. Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) Bravo domnule Eugen, la cit mai multe astfel de proiecte si realizari si ignora-i pe cei ce nu sint in stare sa faca astfel de lucruri si comenteaza din invidie. Uite si aici un exemplu. Editat Septembrie 5, 2016 de validae Link spre comentariu
mac01 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) Eugen....imi place ca ai o cabana la munte! Zi-mi te rog de ce s-a lasat betonul din atelier? L-am vazut si crapat intr-o poza...nu cumva l-ai turnat fara plasa? Editat Septembrie 1, 2016 de mac01 Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 betonul a fost turnat cu plasa. inainte de a fi atelier, locul respectiv era o terasa pe care am inchis-o eu. pamantul de sub atelier a fost cu ani in urma mlastinos. s-a acoperit cu rumegus si pamant. cand am cumparat locul si casa,n-am stiut acest amanunt. cu timpul, rumegusul a putrezit si pamantul s-a lasat. din fericire, temelia casei a fost facuta cu spirit de raspundere si deocamdata casa rezista, nu se lasa. sper sa n-o faca nici in viitor. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 chiar daca nu sint absolut divine , mie imi plac foarte mult realizarile postate de catre dl eugenbt . omul este creativ si gospodar , iar modul de prezentare nu sufera deloc de aroganta sau infumurare . nu acelasi lucru se poate spune despre dl diamant , care , plin de o rautate ucigatoare , il stropeste cu venin pe bietul om , in fiecare postare a acestui topic . dupa cum lesne se poate observa , el n-a inteles nici macar in al 12-lea ceas ca titlul sectiunii este PROIECTE SI REALIZARI , iar ceea ce a postat dl eugenbt reprezinta O REALIZARE , NICIDECUM UN PROIECT asa cum insista sa bata cimpii aiurea in tramvai anumiti circotasi . per total , un sincer bravo pentru dl eugenbt si un la fel de sincer ...lasa-neeee , lasa-neeee si ...mai taie din ele , da-le draqu` ... pentru dezonorabilii circotasi ... Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 @eugenbt Felicitari! Cel mai important lucru e ca iti plac, ti le-ai facut sa-ti serveasca nevoilor tale, si ca te-ai simtit bine atunci cand le-ai facut. Se pare ca pentru unii e absolut imposibil sa inteleaga asfel de lucruri. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Interesant ...bravo...deja am copiat ceva,o idee... PS. - o banalitate(oare) - imi fac singur gardul din fier forjat Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Am ascuns comentariul inutil și mai mult decât răutăcios al lui ,,diamant,, dar și postările legate de el ale colegilor, sper să nu mai fie nevoie de intervenție pe aici. Orice realizare interesantă și utilă în regim ,,DIY,, (do it yourself) este binevenită pe această secțiune, nu trebuie să fie proiecte de fizică atomică...... Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 5, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2016 multumesc, Validae, nu m-am suparat pe comentariile lui Diamant, nu poti multumi pe toata lumea. am postat "realizarile", care sunt intr-adevar nimica-toata pentru un bunic de-al nostru, pentru a-mi exprima fericirea ca am mai facut ceva cu propriile maini. la bloc, nu prea apuci sa faci ce-ti doresti, asa ca atunci cand scap la "casa", incerc sa ma bucur de orice. cu stima, pentru toti membrii forumului, eugen. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum