Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme tv LED samsung 32eh5000 identificare piesa

djmaxxx

Postări Recomandate

Ma gandeam ca dac ic 1501 si 1801 sunt bubuite nu cred ca este neaparat din cauza ca a intrat tensiune mai mare pe ele... Nu credeti ca este posibil sa fie vreun stick usb sau hdd extern la care i sa ruot mufa dau firu si a facut scurt ? Am patito si eu la alte aparate da mi se rupa mufa in port si facu scurt Poate omu care l-a avut cine stie ce a bagat prin porturi usb si ci ca i se parea lui intresant... Este o posibilitate Nu stiu daca edte relevant sau daca am spus la inceput...daca scot mufa alimentare placii de baza se aprinde backlightul... Daca o pun la loc se stinge... Tensiunile fiind ok si in gol si in sarcina ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djmaxxx

15

• winstyle

6

• yokoono

4

• leoncris

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lasa integratele arse. Dezlipestele. Afla de unde ia tensiunea de 3,3v pentru panoul frontal. Nu mai bate apa in piua cu mufa usb.

Cel putin stii ca ai tensiune pe leduri si ledurile sunt bune (nu sunt intrerupte).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am mers pe firul de 3,3 v .. am gasit sursa de 3,3 v in scurt .. am dato jos masura pini intre ei serau in scurt total ... acum este acum .. din sursa asta ic 202 se alimenteaza doua memorii o sursa rt9824 ... si function ir care banuiesc ca este pe modulul cu butonul de power sau nu ... treaba este ca tot am scurt si dupa ce am scos toate circuitele de dupa 3,3 v in afara de function ir care nu stiu unde este ... poate fi pe buton sau pe placa?mentionez ca butonul este scos din circuit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări