Vizitator LIVIU321 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Bună ziua , am un televevizor BUSH mă poate ajuta și pe mine cineva cu un dump ? Procesor : OEC0133A Sasiu : VMB290A Model TV : BTV18SIL/VA Mulțumesc Anticipat ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 (editat) Am eu un dump,dar e pentru acest procesor: OEC0107 si pentru acest circuit integrat STV2246C . Dar daca il doriti dumpul,atunci lasati-mi un mesaj ca sa vi-l adaug dumpul aici. Editat Septembrie 1, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator LIVIU321 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Multumesc mult , il am si eu dar nu este compatibil . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 incearca cu aceste dumpuri BUSH BTV18SIL rar Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 daca a fost dotat cu tuner doar pentru uif atunci dumpul nu ajuta prea mult ,si va fi ceva de munca la el,trebuie schimbat tuner,filtru fus si cine stie poate ceva componente de montat Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Apăsați simultan [-VOL] + [6] 3 sec. Adresa la 0B9 - sunet 8C - B / G 8D - B / G + L 4C - I 2C - D / K Link spre comentariu
Vizitator LIVIU321 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Am apasat pe -vol + 2 si a sters memoria , fara sa.mi dau seama . ori daca ii pun o memorie goala ori o memorie plina tot acelasi rezultat Link spre comentariu
augustin Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Sanatate ! Stiti cumva ce trebuie modificat din meniu de service pentru dimensiunea verticala? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 pentru reglaje apasa -volTV si tasta 9 TLCAm apasat pe -vol + 2 si a sters memoria , fara sa.mi dau seama . ori daca ii pun o memorie goala ori o memorie plina tot acelasi rezultataici trebuie softul adecvat,eventual original,nu merge cu goala Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum