catalin004 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Salutare...mi-a venit un E1 trasnit...am schimbat procul, memoria si stabilzatorul de 3v3...acum am probleme cu tunerul...pe placa am philips...ma intrebam daca merge sa pun thomson de pe acelasi sasiu fara alte modificari stima Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Daca bine imi aduc aminte se poate seta din service ce tip merge.intra in service cu meniu 9301 si vezi ce este acolo legat de tuner. Link spre comentariu
catalin004 Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Am inteles...memoria am pus-o de pe alta placa..poate de acolo e buba...avea thomson.revin Din MS era schimbat...multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Pune un bin bun si o sa mearga. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Vad ca nu face probleme...l-am bagat la cablu si este ok...la lumina alba are o tenta de verde pe margine...probabil rezistenta de pe filament...o sa mai verific azi stima Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Sau cea de pe G1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum