Vizitator denis91 Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Vreau sa imi achizitionez o pereche de boxe Peavey PV 115.Am un amp de 200w care intentionez sa il schimba mai tarziu....Vreau sa imi spuneti daca aceste boxe isi merita bani.....si daca sunt de calitate.... http://www.mcmusic.ro/product_view.php? ... ductID=708 Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Isi merita banii, ia-le ce mai astepti ? :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 sper sa nu fie modelul acela cu difuzorul de bas din tabla ieftina si magnetul cat o cutie de chibrite. Incearca sa le asculti inainte sa le cumperi. Poti avea surprize neplacute. @Donpetru. Le-ai ascultat si spui ca isi merita banii? Link spre comentariu
Vizitator donpetru Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 @Donpetru. Le-ai ascultat si spui ca isi merita banii?Am avut ocazia sa le ascult si la cati bani face zic eu ca face, isi merita bani. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Si eu zic ca sa le asculti inainte si sa le compari cu alte boxe de acelasi pret de pe piata.In ultimul timp in romania vin doar stifturi cum sunt si cele de mai sus Se muta la Consultanta Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 15, 2007 Partajează Postat Aprilie 15, 2007 Nu trebuie sa schimbi amplificatorul pentru ca boxele alea au 200W(aditat anterior ca scrisesem 100) RMS :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum