Vizitator danristei Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Buna ziua. Am un incarcator pe USB pentru baterii intre 7.2 - 7.4 V. Cand masor tensiunea la borne imi arata 11.65V. Credeti ca e ok sa il folosesc? Caderea de tensiune va aduce tensiunea de alimentare mai aproape de 8V? Link spre comentariu
Marian Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Masuratoarea aia este cu iesirea in gol? PS: Oricum chiar si cu limitare de curent, totusi tensiunea mi se pare cam mare... Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Mai bine ai pune ceva poze sau date despre incarcatorul asta sa vedem de care este. Link spre comentariu
Vizitator danristei Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.pts-trading.de/patona-dual-quick-charger-fsony-np-fw50-npfw50-incl-micro-usb-cabel-p-4514.html%3Flanguage%3Den&ved=0ahUKEwj7y96qvevOAhVBWBoKHUVGBEoQFghIMAs&usg=AFQjCNGgaQ86XSE1GXpBnCeiX6qQmbhhMg&sig2=AHYUaP7iEaNhOtLjWxVQYQAsta e incarcatorul.Da, Masuratoarea a fost facuta in gol. Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Dupa mine se comporta normal.Ar trebui totusi sa masori tensiunea cand incarca sa vezi cum stai. Link spre comentariu
Vizitator danristei Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Ar trebui sa fie in jur de 8V? Link spre comentariu
Marian Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 La modul ideeal ar trebui ca tensiunea sa fie limitata prin stabilizare la valoarea maxima sigura pentru bateriile incarcate, si sa aiba limitare activa de curent pentru a evita suprasarcina. Asta probabil are limitare, si tot probabil, sta prost la capitolul stabilizare... Pune-i o sarcina si vezi cat ramane tensiunea. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Eu vad ca input are 5V si output 8.4VLasat fara sarcina este posibil sa scoata o tensiune mai mare. Link spre comentariu
Vizitator danristei Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Va multumesc pentru raspunsuri. Cum primesc acumulatorii care se potrivesc pe el fac o masuratoare si postez raspunsul. Link spre comentariu
Vizitator danristei Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Dupa cum am promis revin cu masuratorile facute in sarcina. 8.3V. Va multumesc pentru implicare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum