Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificare semnal bluetooth

Vizitator alexRO

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_radu69

7

• Adrian Luben

5

• bogdan_

1

• one

1

Top autori în acest subiect

deci am desfacut bluethoot'ul si am vazut pe cablajul sau " antena " ma gandeam sa confectionez o antena corespunzatoare si pusa la inaltime ! ce zici va merge ? se va simti ceva ?

Link spre comentariu

da, va merge, dar nu cred ca va merge pana la 100m, oricum distanta se va imbunatatii fiindca nu mai sunt obstacole in jur(peretii de beton etc.), insa vezi ca trebuie sa ai o anumita lungime a antenei, trebuie acordata pe frecventa respectiva.

Link spre comentariu

o schema simpla ar fi un cablu ecranat (ecranul il pui la masa), firul din mijloc la antena modulului, iar la celalalt capat tebuie o antena gsm, care poate fi facuta si manual in diverse feluri dar nu stiu formulele de calculat, le gasesti pe site-uri(nu mai stiu care). Mai poti folosi o antena de telefon care are bletooth sau care e compatibila(ca frecventa) cu frecventa modulului bluetooth care este de 2.4GHz din cate imi aduc aminte.Asa ca, poate stie cineva formula, daca nu incearca metoda inceata dar sigura :googleBafta si sa ne tii si pe noi la curent cu lucrarea! :yawinkle:

Link spre comentariu

n-am stat sa o citesc, dar probabil merge, nu stiu ce inseamna cuv. respectiv, probabil ceva legat de coliniaritatea pe 2 axe, e doar o presupunere, dar nu l-am gasit in documentatia gasita de tine.Totusi daca gresesti putin la lungimea partilor antenei e probabil sa nu-ti mearga fiindca functioneaza pe alta lungime de unda.Cel mai usor cred ca ramane cu antena de telefon, dar si asta are un castig mai mic decat al celei gasite de tine.La urma urmei nu strica sa incerci, satisfactia va fi f. mare cand va merge :yawinkle: Bafta in continuare!! :partyman:

Link spre comentariu

Eu zic sa stai linistit, nu e suficient sa construiesti antena, trebuie sa o si reglezi si asta nu stiu cum o sa faci. Iti trebuie un aparat de masura a undelor stationare, apoi o sa ai pierderi in cablu mai mari decat castigul antenei. Mai bine cauti alte modalitati de comunicare WLAN, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări